Πρόστιμο Δήμου Ρεθύμνης


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Αίσια έκβαση είχε η αίτηση αναστολής που κατέθεσε ο Δήμος Ρεθύμνης και αφορούσε  την εκτέλεση της απόφασης του τ. Γ.Γ Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης με την οποία επιβάλλονταν πρόστιμο ύψους 145.000 € σε βάρος του Δήμου Ρεθύμνης,  αναφορικά με το έργο κατασκευής «Δίκτυο Αποχέτευσης και μεταφοράς λυμάτων παραλιακής ζώνης Δ. Αρκαδίου».

Το Διοικητικό Πρωτοδικείου Ηρακλείου (Σε Συμβούλιο) κατόπιν εξέτασης του αιτήματος αναστολής που κατέθεσε  ο Δήμος Ρεθύμνης και υποστηρίχθηκε από τη Νομική Υπηρεσία του και το Δήμαρχο Ρεθύμνης Γιώργη Χ. Μαρινάκη, ως μάρτυρα,  την έκανε δεκτή με αποτέλεσμα  να μην απαιτείται από το Δήμο η πληρωμή του επιβληθέντος προστίμου μέχρις ότου εκδικαστεί η υπόθεση στο μέλλον και αποφανθεί οριστικά η Δικαιοσύνη για το συγκεκριμένο θέμα.

Η εξέλιξη αυτή κρίνεται ιδιαίτερα θετική για το Δήμο Ρεθύμνης δεδομένων των υφιστάμενων ανυπέρβλητων οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: