«Οι σημερινοί εκφραστές της Ελληνικής Δημοκρατίας απέτυχαν»


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Τις τελευταίες ημέρες στη χώρα μας ο όρος και η έννοια «δημοκρατία»  δυσφημίστηκε ανεπανόρθωτα, από την επιπόλαιη στάση ορισμένων πολιτικών που επέμεναν να απορρίπτουν την πιθανότητα σχηματισμού μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας για τη σωτηρία της πατρίδας μας.

Τα τρία μέρη του ορισμού της δημοκρατίας - η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού - στη σημερινή πολιτική σκηνή φαίνεται ότι δεν σημαίνουν πλέον πολλά πράγματα για τους  ανεπαρκείς πολιτικούς μας.

Δυστυχώς, η αντιπροσωπευτική δημοκρατία δεν περιλαμβάνει πάντα σοβαρούς και υπεύθυνους πολιτικούς με συναινετική διάθεση. Η δυνατότητα ριζικότερης ανάμειξης των εκλεγμένων εκπροσώπων προς αποφυγή παρατεταμένης ακυβερνησίας απέτυχε παταγωδώς.

Μετά από δεκαήμερη άκαρπη προσπάθεια επίτευξης πολιτικής σταθερότητας και διαρκείς συναντήσεις κατευνασμού πολιτικών παθών, προς απογοήτευση όλων, η χώρα οδηγείται ξανά σε νέες εκλογές.

Η ανάγκη εθνικής συνεννόησης δεν φαίνεται να συγκίνησε όλους τους εκπροσώπους της δημοκρατίας μας. Οι πολιτικοί αρχηγοί, ομού και κατά μόνας, διάλεξαν να γίνουν «νεκροθάφτες» της πολιτικής ηρεμίας και να μας καταδικάσουν στην εύκολη λύση μιας  νέας προσφυγής στις κάλπες, η οποία όπως διαφαίνεται, ενέχει τον κίνδυνο να μας οδηγήσει στο θάνατο της κοινωνικής και οικονομικής μας χρεοκοπίας.

Είναι κρίμα και άδικο για τον ελληνικό λαό, μετά από τόσους χαρισματικούς ηγέτες να ζητιανεύει να κυβερνηθεί από πολιτικούς παρίες. Δεν αξίζει στην πατρίδα μας η καταστροφική προοπτική.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: