Προσφορά σε Ιατρίο Κοινωνικής Αλληλεγγύης


Κατηγορία: Υγεία

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Τη συγκινητική προσφορά του ποσού των 1.500€ το οποίο θα διατεθεί για τις ανάγκες του Εθελοντικού Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δήμου Ρεθύμνης, δέχθηκε χθες στο Γραφείο του, ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Χ. Μαρινάκης.

Τα χρήματα παρέδωσαν στο Δήμαρχο, η Πρόεδρος και Μέλη του Συντονιστικού Γυναικείων Οργανώσεων Νομού Ρεθύμνης, οι οποίες τα παρέλαβαν από τον Όμιλο Γυναικών Κυθραίας Κύπρου με τον οποίο έχουν αδελφοποιηθεί και διατηρούν στενούς δεσμούς φιλίας αδελφοσύνης και αλληλοϋποστήριξης.

Ο Όμιλος Γυναικών Κυθραίας,  συμμεριζόμενος τη δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας, επιδεικνύοντας ανθρωπιά, αλληλεγγύη και διάθεση για έμπρακτη  συμπαράσταση, συγκέντρωσε το ποσό των 3.000€ και εξουσιοδότησε το Συντονιστικό των Γυναικείων Οργανώσεων να το διαχειριστεί και να το διαθέσει σε φορείς που προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες στο συνάνθρωπο. Έτσι, οι Κυρίες του Συντονιστικού αποφάσισαν να διαθέσουν τα μισά χρήματα για τις ανάγκες του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τα άλλα μισά για τις ανάγκες λειτουργίας του Εθελοντικού Ιατρείου. Μια πράξη ανθρωπιάς και αλτρουϊσμου που θ’ ανακουφίσει πάσχοντες συμπολίτες μας, μια προσφορά που τιμά πρωτίστως τις εμπνεύστριες της, εν προκειμένω τις Κύπριες αδελφές του Ρεθύμνου, οι οποίες, γνωρίζοντας από δυσκολίες έχουν παραπανίσια ευαισθησία, την οποία αποδεικνύουν με γενναιοδωρία. Ο Δήμαρχος  ευχαρίστησε θερμά τις Κυρίες του Ρεθύμνου που επέλεξαν μια σημαντική κοινωνική δομή του Δήμου μας για να διαθέσουν τα χρήματα που έλαβαν ενώ  θα αποστείλει θερμό ευχαριστήριο στην Κύπρο εκ μέρους της πόλης μας για την προσφορά που πέραν του οικονομικού της αντικρύσματος έχει και συμβολικό χαρακτήρα. 

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: