Καθαρισμός των παραλίων Ρεθύμνου


Κατηγορία: Περιβάλλον

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου, ο Δήμος Ρεθύμνης, εκτός των εκδηλώσεων που διοργάνωσε, συμμετείχε και σε άλλες περιβαλλοντικές δράσεις διευκολύνοντας την επιτυχή υλοποίησή τους.

Συγκεκριμένα, η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου μας,  ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Συριανόγλου και οι εργαζόμενοι στην Υπηρεσία,  συμμετείχαν στις ακόλουθες πρωτοβουλίες που έλαβαν σχολεία του Δήμου και ο στρατός. Ειδικότερα:

Την π. Τρίτη, Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ενίσχυσαν τη δράση καθαρισμού της Παραλίας Επισκοπής από τους μικρούς μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Επισκοπής.  Στην ίδια παραλία θα προσφέρουν αντίστοιχες υπηρεσίες οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης την προσεχή Τρίτη.

Επίσης την π. Τρίτη, το 547 Τ.Π., υπό την καθοδήγηση του Ανώτατου Διοικητή Φρουράς κ. Σαριδάκη Στ. και του Λοχαγού κ. Καστελλιανού, οι φαντάροι μας επιμελήθηκαν του καθαρισμού της παραλίας του Κουμπέ.  

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012, μαθητές του  2ου Δημοτικού Σχολείου, μερίμνησαν για τον καθαρισμό της παραλίας Μισιρίων.

Ο Δήμος φρόντισε για τη μεταφορά των συμμετεχόντων στις παραπάνω περιβαλλοντικές δράσεις, τους προμήθευσε με τα απαραίτητα υλικά ενώ οι μικροί, ευαισθητοποιημένοι περιβαλλοντικά δημότες μας, ενημερώθηκαν  από τον Αντιδήμαρχο και τους δασκάλους τους για την τεράστια  σημασία και αναγκαιότητα που έχει η προστασία του περιβάλλοντος στη ζωή όλων μας.  

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: