Δήλωση του Προέδρου της ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κορκίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου έφερε ανακούφιση στην αγορά και έδειξε ξεκάθαρα την επιλογή του ελληνικού λαού για το σχηματισμό μιας ισχυρής και πολυκομματικής κυβέρνησης που θα αποτελείται από τους καλύτερους των καλύτερων.

Συγχαίρουμε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για τις δηλώσεις ενότητας και τους νεοεκλεγέντες βουλευτές, οι οποίοι θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως οι ευθύνες που φέρουν απέναντι στον ελληνικό λαό είναι τεράστιες.

Οι Έλληνες επιλέξαμε την ευρωπαϊκή λύση και νόμισμά μας το ευρώ. Ως εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου θέλουμε οπωσδήποτε τον άμεσο σχηματισμό κυβέρνησης μακράς πνοής και να ξεχάσουμε τη λέξη εκλογές τουλάχιστον μέχρι τις Ευρωεκλογές του 2014.  Σήμερα, οι Έλληνες μπορούμε να πούμε δυνατά «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΡΩΠΗ», αλλά και η Ευρώπη πρέπει να πει «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ».

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, αφού το δίμηνο της ακυβερνησίας ισοπέδωσε στην κυριολεξία το εμπόριο και οδήγησε την αγορά άλλοτε σε αργό και άλλοτε σε ξαφνικό θάνατο. Το «ΖΑΠΠΕΙΟ» για την ελληνική επιχειρηματικότητα δεν είναι για περίπατο, είναι ένα οικονομικό πρόγραμμα, το οποίο θα έχει αξία μόνο εάν τρέξει η εφαρμογή του από το οικονομικό επιτελείο της νέας κυβέρνησης άμεσα.

Ο Έλληνες έμποροι ζητάμε από τη νέα κυβέρνηση να δώσει ανάσες ζωής στην αγορά για να μπορέσουμε επιτέλους να δουλέψουμε, να πράξουμε και να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: