«Στήριξη του εμπορικού κόσμου στη νέα Κυβέρνηση»


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου θα ήθελε να συγχαρεί τα μέλη της νέας Κυβέρνησης και να εκφράσει την πίστη της για μία νέα εποχή που διανοίγεται και η οποία ελπίζουμε ότι θα φέρει ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους Έλληνες πολίτες. Η τελική επιλογή των στελεχών για τη νέα κυβερνητική περίοδο δημιουργεί αισθήματα αισιοδοξίας και προσδοκιών για ένα ουσιαστικό και αποτελεσματικό έργο, το οποίο θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα και να αφορά όλους.

Ο δύσκολος δρόμος που έχει διανύσει η πατρίδα μας και οι Μικρομεσαίοι της αγοράς απαιτεί στο επόμενο διάστημα να επικρατήσει πνεύμα εθνικής συνεννόησης και συνοχής. Είμαστε σίγουροι ότι η παρούσα συμμαχική κυβέρνηση συμπυκνώνει αυτές τις προσδοκίες, με την προϋπόθεση ότι τα λόγια θα γίνουν έργα.

Η ΕΣΕΕ, ως κορυφαίο όργανο εκπροσώπησης του εμπορικού κόσμου δε θα καταθέσει αιτήματα στα αρμόδια υπουργεία αλλά τεκμηριωμένες και κοστολογημένες προτάσεις για ένα δημιουργικό και αποτελεσματικό έργο, προς την κατεύθυνση της προώθησης της ανάπτυξης, της βελτίωσης της απασχόλησης και της ευημερίας όλων των πολιτών.

Οι Μικρομεσαίοι έμποροι θα στηρίξουμε ηθικά και κοινωνικά κάθε μεταρρυθμιστική επιλογή, η οποία θα υπηρετεί το κοινό συμφέρον των πολιτών και θα δημιουργήσει μια οικονομικά ισχυρή και κοινωνικά δίκαιη Ελλάδα. Ο ρόλος της ΕΣΕΕ ως κοινωνικός εταίρος ήταν και θα συνεχίσει να είναι ενωτικός και με σκοπό να γεφυρώνει ετερόκλητες απόψεις κομμάτων και διαφορετικές θέσεις εργοδοτών και εργαζομένων. 

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: