Οι πιο ωραίες εκδρομές στην Κρήτη - Alberta Galla - Michele Buonsanti


Κατηγορία: Ψυχαγωγία

Αποστολέας:

Μάκης Τσίτας

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
Σχήμα: 12x22, Σελ:168 , Τιμή:9,50 ευρώ
ISBN: 978-960-6655-42-5
Εκδόσεις Mystis
 
 
Ένας ιδιαίτερα εύχρηστος οδηγός  στον οποίο περιλαμβάνονται είκοσι εκδρομές που εξερευνούν τα πιο προσιτά και λιγότερο γνωστά φαράγγια της Κρήτης, αγγίζουν σύντομα τμήματα του ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4, και προτείνουν χαλαρωτικές πεζοπορίες, που παρουσιάζουν ενδιαφέρον από βοτανολογικής άποψης ή επειδή συνδέονται με αρχαιολογικούς χώρους προσβάσιμους μόνο με τα πόδια.
 
Κάθε φαράγγι έχει τη δική του φυσιογνωμία που εκδηλώνεται σιγά-σιγά όσο κάποιος εισχωρεί στον πυρήνα του, προκαλεί εναλλαγή συναισθημάτων και θαυμασμό που ανανεώνεται σε κάθε εποχή του χρόνου.
 
Στην αρχή κάθε διαδρομής υπάρχει ένας χρήσιμος πίνακας που δίνει συνοπτικά χρήσιμες πληροφορίες για την εξερεύνηση του φαραγγιού, όπως: διάρκεια διαδρομής, καταλληλότητα για παιδιά, προμήθειες που θα χρειαστούν κλπ.
 
«Έχοντας να κάνουμε» λένε οι συγγραφείς με αυτό το είδος πεζοπορίας, είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να βιώσουμε τρία διαδοχικά στάδια. Στην αρχή την προσδοκία που περιλαμβάνει την προετοιμασία, όπως τον εντοπισμό του προορισμού και την εκ των προτέρων αξιολόγηση των δύσκολων σημείων. Στη συνέχεια τη δράση που γεννά ενθουσιασμό γιατί τελικά ζούμε την εμπειρία. Στο τέλος την ικανοποίηση ότι φέραμε σε πέρας το σχέδιό μας: το φαράγγι κατακτήθηκε, η εκδρομή ολοκληρώθηκε».
 
 
Το βιβλίο κυκλοφορεί επίσης και στα: αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ρωσικά.
  
Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: