Επιχορήγηση με Επιταγές Κατάρτισης (Training Voucher) της κατάρτισης και πιστοποίησης ανέργων σε Βασικές Δεξιότητες Χρήσης Τ.Π.Ε.


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (Κ.Α.ΕΛ.Ε) της Ε.Σ.Ε.Ε., Κεντρική Δομή, θα πραγματοποιήσει προγράμματα κατάρτισης ανέργων διάρκειας 100 ωρών στο θεματικό αντικείμενο: 

«Βασικές Δεξιότητες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ)», στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Επιχορήγηση με επιταγές κατάρτισης (training voucher) της κατάρτισης και πιστοποίησης ανέργων σε βασικές δεξιότητες χρήσης ΤΠΕ που θα πραγματοποιηθεί από πιστοποιημένα Κέντρα Επαγγελματικής Κατάρτισης» (Ε.Π.«Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»).
Τα Προγράμματα που παρέχονται είναι:

  1. Βασικές δεξιότητες χρήσης Η/Υ Beginners

Το πρόγραμμα καλύπτει όλα τα προβλεπόμενα γνωστικά αντικείμενα από το ΑΣΕΠ, δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στη βοήθεια των αρχαρίων χρηστών, με πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, με πρόσθετη απομακρυσμένη τηλεκπαίδευση και με πληθώρα ασκήσεων και προσομοιώσεων.

  1. Βασικές δεξιότητες χρήσης Η/Υ και Internet Applications Certificate

Το πρόγραμμα καλύπτει όλα τα προβλεπόμενα γνωστικά αντικείμενα από το ΑΣΕΠ και επιπλέον προσφέρει εκμάθηση διαχείρισης σύγχρονων διαδικτυακών εφαρμογών (διαχείριση και προβολή videos με το Υoutube, δημιουργία ιστοσελίδων με online εφαρμογή, διαχείριση Gmail, διαχείριση facebook κτλ.)

Μετά την ολοκλήρωση της κατάρτισης, θα διενεργηθούν εξετάσεις πιστοποίησης στη χρήση Τ.Π.Ε., βάσει διεθνώς αναγνωρισμένων προτύπων σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Cambridge. Κάθε ωφελούμενος αφού ολοκληρώσει το πρόγραμμα κατάρτισης και συμμετάσχει στις εξετάσεις / επανεξετάσεις πιστοποίησης δικαιούται να λάβει εκπαιδευτικό επίδομα συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: