Θετική Απόφαση Ειρηνοδικείου Πτολεμαΐδας για οφειλέτη - μέλος της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ Ένωση Καταναλωτών - Η Ποιότητα της Ζωής

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Χαμόγελο αισιοδοξίας φέρνει για τους υπερχρεωμένους δανειολήπτες η απόφαση του Ειρηνοδικείου Πτολεμαΐδας ( 175/2012) για μέλος της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ.

Η απόφαση είναι πολύ ικανοποιητική αφού στην περίπτωση του παραπάνω οφειλέτη τον οποίο εξωδικαστικά είχε συνδράμει το Παράρτημα Θεσσαλονίκης της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ, η αίτηση έγινε δεκτή από το Ειρηνοδικείο Πτολεμαΐδας, προβλέποντας γενναία διαγραφή χρέους.

Πιο συγκεκριμένα ο αιτών 46 ετών, έγγαμος, πατέρας δύο ανήλικων τέκνων, δημόσιος υπάλληλος, με σύνολο οφειλών 315.000 ευρώ προς τράπεζες, καλείται να καταβάλει προς τους πιστωτές του με μηνιαίες καταβολές για μια τετραετία το ποσό των χιλίων (1.000) ευρώ, σύμμετρα κατανεμημένο, εξαιρεί δε της εκποίησης την κύρια κατοικία του, δηλαδή ένα διαμέρισμα πρώτου ορόφου,120 τ.μ., με την υποχρέωση να καταβάλει μηνιαίως επί 17 χρόνια το ποσό των 230 ευρώ, με απαλλαγή από το υπόλοιπο των οφειλών του, ήτοι 212.000 ευρώ!

Σημαντικό στοιχείο είναι το γεγονός ότι το ποσό που ορίζει το δικαστήριο για κάλυψη των βιοτικών αναγκών της τετραμελούς οικογένειας, παρέχει την δυνατότητα ενός αξιοπρεπέστατου επιπέδου διαβίωσης !

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: