Συνεργασία Δημάρχου με Πρόεδρο Παγκρητίου Ενώσεως Κρητών Μελβούρνης Αυστραλίας


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Μια ουσιαστική συνάντηση με τον Πρόεδρο της Παγκρητίου Ενώσεως Μελβούρνης – Αυστραλίας κ. Αντώνη Τσουρδαλάκη είχε σήμερα ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης.

Ο κ. Τσουρδαλάκης επισκέφθηκε τη γενέτειρα του από τη μακρυνή Αυστραλία με αφορμή την επικείμενη  συνεδρίαση  του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών, στο οποίο είναι επίσης Πρόεδρος,  και, στη διάρκεια της παραμονής του στο Ρέθυμνο επισκέφθηκε το Δήμαρχο Ρεθύμνης για να του καταθέσει  την επιθυμία του να ενημερωθεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και η Ρεθεμνιώτικη κοινωνία, στην παρούσα δεινή οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα μας.

Ο Πρόεδρος της Παγκρητίου επέδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία και μετέφερε στο Δήμαρχο τη διάθεση αλληλεγγύης της κοινότητας των Αποδήμων Κρητών και την πρόθεση τους να συμβάλλουν στην επούλωση των πληγών που αφήνει η σημερινή κρίση σε όλους μας.

Στη διάρκεια της συνεργασίας τους ο Δήμαρχος  Ρεθύμνης και ο Πρόεδρος της Παγκρητίου συμφώνησαν να είναι σε συνεχή επικοινωνία προκειμένου να βρουν τρόπους υλοποίησης της επιθυμίας των Αποδήμων να συνδράμουν στην επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας.

Μάλιστα, απηύθυναν δια του Προέδρου τους, πρόσκληση στο Δήμαρχο  να επισκεφθεί την Κοινότητα των Αποδήμων  Κρητών στην Αυστραλία για να του δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την εξαιρετική θέση που κατέχει το Ρέθυμνο στη συνείδηση των Αυστραλών αλλά και να διαγνώσει τη βαθιά αγάπη των Αποδήμων για τον τόπο καταγωγής τους, τις παραδόσεις και τον Πολιτισμό του.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον κ. Τσουρδαλάκη για την εκδήλωση συμπαράστασής του  και τον διαβεβαίωσε ότι θα είναι τη διάθεσή των Αποδήμων σε οτιδήποτε νομίζουν ότι μπορεί ο ίδιος να φανεί χρήσιμος.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: