Συμβουλές για τους φίλαθλους των Ολυμπιακών Αγώνων 2012


Κατηγορία: Τουρισμός

Αποστολέας:

ΚΕ.Π.ΚΑ. Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημιούργησε ειδική ιστοσελίδα, με βασικές συμβουλές, για τους καταναλωτές, που θέλουν να ταξιδέψουν, στο Λονδίνο, για τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες 2012. Οι συμβουλές μας βοηθούν να σχεδιάσουμε ένα πετυχημένο και χωρίς άγχος ταξίδι, να αποφύγουμε παγίδες, κατά τη διαδρομή, τη διαμονή και τα ψώνια μας. Η ιστοσελίδα μας δίνει πολύτιμη πληροφόρηση, πού θα βρούμε βοήθεια, σε περίπτωση, που αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα. Η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε, με τη συνεργασία της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφόρησης του Europe Direct, της Υπηρεσίας Πληροφόρησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Γραφείου Παροχής Συμβουλών, προς τους πολίτες, του Ηνωμένου Βασιλείου και του δικτύου των Ευρωπαϊκών Κέντρων Καταναλωτή. Δυστυχώς, η σελίδα είναι, μόνο στα αγγλικά.

Το ΚΕ.Π.ΚΑ. – Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών ανάρτησε, στην ιστοσελίδα του, «κουμπί», που οδηγεί στην ιστοσελίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για την Ολυμπιάδα 2012. Η απευθείας διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι: http://ec.europa.eu/dgs/health_consumer/london_2012/index_en.htm

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: