Συνεργασία Δημάρχου με Ρινο Κριστ


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Τη Δημοτική Φιλαρμονική Ρεθύμνης αποχαιρέτησε σήμερα, ο κ. Ρίνο Κριστ, Καθηγητής Κόρνο και Μαέστρος της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων  Δήμου Ρεθύμνης μετά από 14 χρόνια καλής και γόνιμης συνεργασίας που είχε με τους μουσικούς και τους μαθητές της Φιλαρμονικής.

Ο κ. Κρίστ αποφάσισε, για οικογενειακούς λόγους,  να επιστρέψει στη χώρα του την Ολλανδία,  με τη σύζυγό του, παρότι αγάπησε το Ρέθυμνο ως ιδιαίτερη πατρίδα του και είχε εξαιρετικές σχέσεις με όσους κατοίκους της πόλης γνώρισε ή συνεργάστηκε μαζί τους.

Με αφορμή την επικείμενη αναχώρησή του λοιπόν, επισκέφθηκε σήμερα το Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη για να τον αποχαιρετήσει και να τον ευχαριστήσει θερμά για την υποστήριξη που του πρόσφερε και την εμπιστοσύνη που του έδειξε από την πρώτη κιόλας στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα στη Δημοτική Φιλαρμονική.

Ο Δήμαρχος τον ευχαρίστησε για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που πρόσφερε στην οργάνωση της Φιλαρμονικής και ανάδειξή της, για τη σοβαρότητα τον επαγγελματισμό τους και την αγάπη που μοιράστηκε με τους μαθητές του για τη μουσική, τους οποίους και ευαισθητοποίησε με τον πιο υγιή τρόπο. Του επεσήμανε πως θα είναι πάντοτε καλοδεχούμενος στην πόλη μας και στη Φιλαρμονική και του εξέφρασε την ελπίδα στο μέλλον η κατάσταση στη χώρα μας να είναι βελτιωμένη ώστε κι εκείνος ν' αποφασίσει ευκολότερα την επιστροφή του στο Ρέθυμνο. Μάλιστα για να τον διευκολύνει στις μελλοντικές του αποφάσεις ο Δήμαρχος ενέκρινε στον κ. Κρίστ άδεια ενός έτους, άνευ αποδοχών, ώστε σε περίπτωση που αποφασίσει να επιστρέψει να μην συναντήσει διοικητικές δυσκολίες στην επανένταξή του στο δυναμικό της Φιλαρμονικής.

Τον κ. Κρίστ αποχαιρέτησε και ο κ. Σαριδάκης Κώστας Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου ο οποίος παρευρέθηκε στη συνάντηση.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: