Συνάντηση Προέδρου ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κορκίδη με τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Αλέξη Τσίπρα


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 5 Σεπτεμβρίου 2012 συνάντηση ανάμεσα στο Πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ. Βασίλη Κορκίδη και τον  αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  κ. Αλέξη Τσίπρα στο γραφείο του στη Βουλή, ενόψει της 77ης  Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, διαπιστώθηκε ότι υπάρχει σύμπτωση απόψεων σε πολλά ζητήματα. Ο κ. Κορκίδης ενημέρωσε τον κ. Τσίπρα σχετικά με τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το μικρομεσαίο εμπόριο σήμερα, με έμφαση στα ζητήματα της υπερφορολόγησης, της χρηματοδότησης και των επενδύσεων, της παραοικονομίας και της κατάστασης στον ΟΑΕΕ.

 Ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ, μετέφερε την ανησυχία και την αγωνία των μικρομεσαίων εμπόρων για τις εξελίξεις στη χώρα μας. Περιέγραψε την κατάσταση στην αγορά και παρουσίασε αναλυτικά τις θέσεις και τις προτάσεις του ελληνικού εμπορίου. Ζήτησε από τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την υποστήριξή του στο εγχείρημα του ορισμού, νομοθέτησης και προστασίας της εντός κρίσης μικρομεσαίας υπερχρεωμένης επιχείρησης.

Ο κ. Τσίπρας από την πλευρά του, συμμεριζόμενος τα προβλήματα των ελλήνων εμπόρων, δεσμεύθηκε για την προώθηση των αιτημάτων του ελληνικού εμπορίου στο πλαίσιο των προγραμματικών θέσεων του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: