Συνάντηση της υπουργού Τουρισμού Ολγας Κεφαλογιάννη με τον πρόεδρο της Γερουσίας και Καναδούς Γερουσιαστές


Κατηγορία: Τουρισμός

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Η αναθέρμανση της τουριστικής αγοράς της Βορείου Αμερικής, συζητήθηκε σε συνάντηση που είχε σήμερα η υπουργός Τουρισμού κυρία  Όλγα Κεφαλογιάννη,  με τον πρόεδρο της Καναδικής Γεουσίας Noel Kinsella, τους Γερουσιαστές James S. Cowan και Leo Housakos (ελληνικής καταγωγής)  και τον Πρέσβη του Καναδά στην Ελλάδα Robert W. Peck.

Στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκε και ο Πρέσβης της Ελλάδας στον Καναδά Ελευθ. Αγγελόπουλος συζητήθηκαν και θέματα που αφορούν σε επενδύσεις στον τουρισμό και πανεπιστημιακές ανταλλαγές σε επίπεδο τουρισμού.

Η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη τόνισε το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για την προσέλκυση επενδύσεων στη χώρα μας, αναφερόμενη στις προοπτικές που υπάρχουν στον τουριστικό τομέα, ενώ παράλληλα υπογράμμισε ότι η τουριστική αγορά της Βορείου Αμερικής βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητες της κυβέρνησης και στο σχεδιασμό που γίνεται για μια δυναμική επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού και την προσέλκυση τουριστών υψηλότερου εισοδηματικού επιπέδου.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: