Συναντήσεις υπ. Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη στο Αμπου Ντάμπι


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας σε θέματα Τουρισμού, συζήτησαν σήμερα η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη με το ομόλογό της,  σεΐχη Sultan Bin Tahnoon Al Nahyan, στο πλαίσιο των επαφών της στο 8ο World Route Development forum που πραγματοποιείται στο Άμπου Ντάμπι.

Η συζήτηση τους επικεντρώθηκε σε  θέματα, όπως η προσέλκυση τουριστών και επενδύσεων στην Ελλάδα. Η ανταλλαγή τεχνογνωσίας. Οι προοπτικές δραστηριοποίησης ελληνικών επιχειρήσεων στο Άμπου Ντάμπι.

«Είχαμε μια εποικοδομητική και γόνιμη συζήτηση με τον σεΐχη, καθώς διαπιστώσαμε ότι η Ελλάδα και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα μπορούν  να αναπτύξουν ισχυρότερους δεσμούς συνεργασίας  στον τουριστικό Τομέα. Τα Εμιράτα είναι μια άκρως  ενδιαφέρουσα αγορά που οφείλουμε να αξιοποιήσουμε», δήλωσε η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, μετά την συνάντηση της με τον Sultan Bin Tahnoon Al Nahyan.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στο Άμπου Ντάμπι η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, είχε συναντήσεις με υψηλόβαθμα στελέχη μεγάλων αεροπορικών εταιρειών.  Η υπουργός Τουρισμού θα επιστρέψει στην Αθήνα, αύριο.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: