Πανεμπορικό συλλαλητήριο της ΕΣΕΕ με κλείσιμο καταστημάτων την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ, ενόψει των νέων μέτρων που σβήνουν το μικρό και μεσαίο εμπόριο από το χάρτη, αποφάσισε τη διοργάνωση «Πανεμπορικού Συλλαλητηρίου», με κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων την προσεχή Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2012.

Το κλείσιμο θα είναι καθολικό σε όλη την Ελλάδα, για όλη την διάρκεια της ημέρας και το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί μπροστά από τα γραφεία της ΕΣΕΕ, στην οδό Μητροπόλεως 42 και ώρα 12.00.

Για την υποστήριξη της κινητοποίησης και του συλλαλητηρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ αποφάσισε ομόφωνα:

  • Τη διευκόλυνση των Συναδέλφων Εμπόρων που επιθυμούν να  ταξιδέψουν από την Περιφέρεια στην Αθήνα, για το συλλαλητήριο.
  • Την αποστολή αφισών και επικοινωνιακού υλικού που θα τοποθετηθεί στις προθήκες όλων των καταστημάτων.
  • Την κατάρτιση κεντρικού ψηφίσματος διαμαρτυρίας και την αποστολή των βασικών αιτημάτων του ελληνικού εμπορίου προς την Κυβέρνηση και την Αντιπολίτευση.
  • Την εκπομπή τηλεοπτικού σποτ και ραδιοφωνικών μηνυμάτων για την υποστήριξη της  ελληνικής μικρομεσαίας εμπορικής επιχείρησης.
  • Τη δημιουργία πανό για κάθε Ομοσπονδία και πλακάτ για κάθε Εμπορικό Σύλλογο με το «δικό του ηχηρό μήνυμα».
  • Την πραγματοποίηση Συνέντευξης Τύπου της ΕΣΕΕ την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου, σε κεντρικό επίπεδο, αλλά και τοπικό με τη συμμετοχή των Εμπορικών Συλλόγων και όλων των τοπικών κοινωνικών εταίρων.
  • Τη συνδρομή της ΕΣΕΕ προς όλους τους Εμπορικούς Συλλόγους και τις Ομοσπονδίες, ώστε να προχωρήσουν έγκαιρα όλες τις παραπάνω ενέργειες, αλλά και όσες πρωτοβουλίες κρίνουν απαραίτητες στις περιοχές ευθύνης τους.

Είναι χρέος όλων των Ελλήνων μικρομεσαίων και αυτοαπασχολούμενων εμπόρων η κινητοποίηση να πετύχει, τα καταστήματα να κλείσουν συνολικά και το συλλαλητήριο να έχει δύναμη και παλμό, ώστε να ακουστεί η φωνή μας μέχρι το Υπουργείο Οικονομικών, εκεί που εξυφαίνονται σχέδια για την εξάλειψη της μικρής και μεσαίας εμπορικής επιχείρησης.

Για το λόγο αυτό, η ΕΣΕΕ έχει ζητήσει τη συμπαράσταση και τη συμμετοχή όλων των φορέων εκπροσώπησης ελεύθερων επαγγελματιών. Η παλλαϊκή συμμετοχή όλων των εμπόρων στις 18 Οκτωβρίου είναι απαραίτητη, ώστε το μήνυμά μας «Στηρίζουμε το Ελληνικό Εμπόριο - Στηρίζουμε την Ελλάδα» να ακουστεί παντού. 

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: