Συνέντευξη υπ. Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη στο Bloomberg


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την διάρκεια της παραμονής της στις ΗΠΑ παραχώρησε συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο Βloomberg.

Η Υπουργός επεσήμανε τη σημασία του τουρισμού τονίζοντας ότι, παρόλη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία για τη χώρα, ο τουρισμός παρέμεινε ανθεκτικός σε σύγκριση με τα υπόλοιπα οικονομικά μεγέθη και οι επισκέπτες αυξήθηκαν. Επίσης, υπογράμμισε ότι βασικοί στόχοι του αυτόνομου πλέον Υπουργείου Τουρισμού είναι η περαιτέρω αύξηση του αριθμού των επισκεπτών και η προσέλκυση επενδύσεων στον τομέα του Τουρισμού.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις ακριβές διακοπές στην Ελλάδα του Αμερικανού επισκέπτη, , λόγω της ισοτιμίας ευρώ-δολλαρίου, η κυρία Ολγα Κεφαλογιάννη ανέφερε ότι η Ελλάδα παραμένει ανταγωνιστική έναντι άλλων χωρών ως προς την τιμή και το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρει.

Τέλος, υπογράμμισε για μια ακόμα φορά ότι δέσμευση και ουσιαστικά κεντρική αποστολή της Κυβέρνησης αποτελεί η παραμονή της Ελλάδας στην Ευρώπη και στην Ευρωζώνη.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: