Συνάντηση υπ. Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Γερμανό υφ. Εργασίας Χανς Φούχτελ


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Η διεύρυνση της τουριστικής συνεργασίας Ελλάδας –Γερμανίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης της υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη με τον  Γερμανό υφυπουργό Εργασίας Χανς Φούχτελ, στο Βερολίνο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα όπως η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, η δημιουργία νέων τουριστικών προϊόντων και η στήριξη της απασχόλησης. Κυρίως συζητήθηκε η δυνατότητα εργασίας ελλήνων ξενοδοχοϋπαλλήλων κατά την χειμερινή περίοδο στις τουριστικές επιχειρήσεις της Γερμανίας. Και η απλοποίηση των σχετικών γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Αμέσως μετά την συνάντηση η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη ανέφερε: «Η Γερμάνια αποτελεί παραδοσιακά κορυφαία αγορά για την Ελλάδα. Φέτος παρότι η χρονιά ήταν δύσκολη τουριστικά, τα στοιχεία δείχνουν ότι μπορεί να κλείσει καλά». Και πρόσθεσε: «Το καλό μήνυμα είναι ότι όσοι επισκέφθηκαν την χώρα μας, έφυγαν με καλές εντυπώσεις από την πατρίδα μας». Επιδιώκουμε – τόνισε- την μακρόχρονη συνεργασία ανάμεσα στις δυο χώρες, στο θέμα της εκπαίδευσης και κατάρτισης.

Τέλος αναφέρθηκε στο θέμα του ιατρικού τουρισμού, τονίζοντας ότι  «αποτελεί προτεραιότητα για την Ελλάδα». Και κατέληξε λέγοντας  ότι «την επομένη εβδομάδα περιμένουμε να έλθει στην Αθήνα,  ο  γερμανός  υπουργός Υγείας για να συζητήσουμε περαιτέρω  το θέμα».

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: