Συνάντηση υπ. Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Αντόνιο Ταγιάνι


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Την στήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε θέματα τουρισμού ζήτησε η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την συνάντηση της, στο γραφείο της,  με  τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπο για την βιομηχανία και τις επιχειρήσεις κ. Αντόνιο Ταγιάνι.

Αμέσως μετά την συνάντηση η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, δήλωσε: «Συζητήσαμε με τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Επίτροπο κ. Tαγιάνι όλα τα θέματα που αφορούν τον τουρισμό. Δυστυχώς σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν υπάρχει συγκροτημένη πολιτική για τον τουρισμό. Κι εμείς ως χώρα του Νότου, αυτό που ζητάμε είναι να υπάρξει μια τέτοια πολιτική που θα επιτρέψει ειδικά στις δοκιμαζόμενες από τη κρίση, χώρες του Νότου,   να υποστηρίξουν αυτόν το πολύ σημαντικό τομέα για την οικονομία». Του εξήγησα-πρόσθεσε-   τις προσπάθειες που κάνουμε για τις διαθρωτικές αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις στον τομέα του τουρισμού αλλά και την υποστήριξη που  θα πρέπει να έχουμε από τα ευρωπαϊκά κονδύλια». Καταλήγοντας η υπουργός Τουρισμού, ανέφερε:  «Ζητήσαμε συγκεκριμένες και συγκροτημένες πολιτικές για τον τουρισμό όσο και για τη βοήθεια που μπορούμε να έχουμε σε κοινωνικό επίπεδο. Για παράδειγμα κοινωνικό τουρισμό σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Πιστεύουμε ότι ο Επίτροπος κ. Ταγιάνι θα είναι παρά πολύ καλός υποστηρικτής της προσπάθειας που κάνει η Ελλάδα για την ανάπτυξη του τουρισμού».

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: