Μια πίτσα 2.6 εκατομμυρίων δολαρίων!


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Στεφανάκης Πέτρος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Φανταστείτε ότι σας δίνανε μια πίτσα που το κάθε κομμάτι της κόστιζε 650.000$ δε θα σας φαινότανε τρελό? Αν σας λέγανε ένα όνομα που το κάθε γράμμα στοίχιζε 650.000$? Ακόμα πιο τρελό?

Απίστευτο και όμως αληθινό το όνομα Pizza.com έκανε τον Chris Clark πλουσιότερο κατά 2.6 εκατομμύρια δολάρια πουλώντας το! Πατέρας τριών παιδιών είχε την έμπνευση το 1994 να αγοράσει το όνομα Pizza . com με αρχικό σκοπό να δίνει κάποιες συμβουλευτικές απαντήσεις για μέρος της εταιρείας του, πράγμα που δεν πραγματοποίησε ποτέ!

Παρόλα αυτά συνέχισε να πληρώνει το όνομα κάθε χρόνο και να το διατηρεί στη κατοχή του! Τελικά αποφάσισε να το δηλώσει σε μία δημοπρασία με αρχική τιμή τα 100$ στις 27 Μαρτίου 2007 για μία εβδομάδα. Τελικά η δημοπρασία έκλεισε στο αστρονομικό ποσό των 2.6 εκατομμυρίων δολαρίων και ο Clark να λέει « είναι τρελό, είναι τελείως τρελό. Αυτό το ποσό είναι σημαντικό και θα επιφέρει σημαντικές αλλαγές στη ζωή μου!»

Έρευνες, σύμφωνα με στοιχεία της Google, έδειξαν ότι ο όρος pizza αναζητείται πάνω από 800.000 φορές ημερησίως, δηλαδή πάνω από 2,4 εκατομμύρια φορές το μήνα. Αυτός πιθανός είναι και ο λόγος που οδήγησαν τους αγοραστές στο να διαθέσουν αυτό το ποσό των 2.6$.

Το Pizza.com δεν είναι το μόνο ακριβοπληρωμένο όνομα, αλλά σίγουρα είναι στις υψηλές θέσεις. Το πιο ακριβοπληρωμένο είναι το Sex.com με 12 εκατομμύρια δολάρια και το Fund.com (χρηματοδοτώ) με 10 εκατομμύρια δολάρια καθώς επίσης και πολλά άλλα έχουν πουληθεί στο ύψος των 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Αξιομνημόνευτα ονόματα αξίζουν την προσοχή μας και πολλές φορές κοστίζουν περισσότερο και από την ίδια την επιχείρηση. Shopping.com , Hotels.com, Buy.com και άλλα είναι ονόματα που μας κάνουν να λέμε γιατί να μη τα είχαμε στη κατοχή μας!
 

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: