Αποτελέσματα Προγράμματος Νομικής Υποστήριξης Καταναλωτών σχετικά με Τηλεπικοινωνίες και Ιδιωτική Ασφάλιση


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ Ένωση Καταναλωτών - Η Ποιότητα της Ζωής

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Η ΕΚΠΟΙΖΩ σας προσκαλεί στη Συνέντευξη Τύπου που διοργανώνει με θέμα:«Αποτελέσματα Προγράμματος Νομικής Υποστήριξης Καταναλωτών σχετικά με Τηλεπικοινωνίες και Ιδιωτική Ασφάλιση»

Tην Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 14.00 μ.μ. στα γραφεία της Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ., Στουρνάρη 17, 2ος όροφος. Θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα και στατιστικά στοιχεία που εξάγονται μετά την ολοκλήρωση της δράσης της ΕΚΠΟΙΖΩ με τίτλο «Νομική Υποστήριξη Καταναλωτών σχετικά με Τηλεπικοινωνίες και Ιδιωτική Ασφάλιση» η οποία πραγματοποιείται με την χρηματοδότηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Αττικής και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Το πρόγραμμα αυτό ως στόχο είχε την πληροφόρηση των καταναλωτών σχετικά με τους τομείς Τηλεπικοινωνιών και Ιδιωτικής Ασφάλισης, καθώς και τη νομική τους υποστήριξη όπου προκύπτει ανάγκη. Η ΕΚΠΟΙΖΩ από την καθημερινή της επαφή με τους καταναλωτές έχει διαχειριστεί μεγάλο όγκο καταγγελιών, προβλημάτων, αλλά και απλών ερωτημάτων σχετικά με τις δύο αυτές κατηγορίες. Θα ανακοινωθούν στατιστικά στοιχεία καταγγελιών που καταγράφηκαν στην ΕΚΠΟΙΖΩ στους παραπάνω τομείς.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: