Δ.Τ. Η ΕΣΕΕ καλεί σε συνεννόηση το ΥπΑνΥπ και τους συνδικαλιστές των ΜΜΜ


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Η ΕΣΕΕ καλεί τους συνδικαλιστές των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και την Κυβέρνηση να λήξουν αυτήν την καταστροφική διαμάχη, διότι ο μόνος που έχει εν τέλει δίκιο είναι ο ταλαιπωρούμενος επιβάτης. Το πολεμικό κλίμα που έχει διαμορφωθεί τις τελευταίες ημέρες έχει φέρει την κατάσταση στα άκρα με ιδιαίτερα αρνητικές συνέπειες τόσο στη μετακίνηση των πολιτών όσο και στην εμπορική κίνηση της πρωτεύουσας. Είναι σαφές ότι, ενώ τις δύο πρώτες ημέρες των εκπτώσεων η κίνηση στην αγορά είχε δείξει ενθαρρυντικά στοιχεία, η έναρξη της απεργίας στα μέσα σταθερής τροχιάς μείωσε σημαντικά την κίνηση που διαμορφωνόταν στην αγορά.

Η ΕΣΕΕ ζητά από αμφότερες τις πλευρές να κάνουν η καθεμία ένα βήμα πίσω για να σταματήσει η ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού. Καλεί το Υπουργείο Ανάπτυξης και Μεταφορών να αρχίσει να επιλέγει τον διάλογο και να σταματήσει τις τακτικές αιφνιδιασμού και άμεσης αντιπαράθεσης που τελικά έχουν ως αποτέλεσμα το γενικό απεργιακό μπλακ-άουτ στις συγκοινωνίες αλλά και στην αγορά.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: