Δελτίο Τύπου- συνάντηση με Φιλοζωικό Σύλλογο


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Ενημερωτική συνάντηση γνωριμίας με μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου Ρεθύμνου πραγματοποίησαν την περασμένη Παρασκευή ο Εντεταλμένος Σύμβουλος για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κωνσταντίνος Ηλιάκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Στέλιος Χαρκιανάκης. Η συνάντηση έγινε στο Δημαρχείο Ρεθύμνης και παρευρέθησαν επίσης η Προϊσταμένη της Δημοτικής Αστυνομίας κα Πίτσα Βερτούδου και η υπεύθυνη για τον τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης κα Στέλλα Χριστοφοράκη.


Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα μέλη του Φιλοζωικού ενημερώθηκαν για τις ενέργειες που έχουν γίνει από πλευράς Δήμου για τη δημιουργία του Δημοτικού Κτηνιατρείου και τις δυσκολίες που ξεπεράσθηκαν ως προς την τελική χωροθέτησή οτυ και τους δόθηκε η διαβεβαίωση ότι θα είναι έτοιμο εντός των προσεχών 4 μηνών.  Με τη λειτουργία του Κτηνιατρείου θα σημανθούν και θα στειρωθούν όλα τα αδέσποτα ζώα της πόλης μας, όπως προβλέπει ο νέος Νόμος, καθώς επίσης εκεί θα μπορούν οι ιδιοκτήτες να αποκτήσουν να απαραίτητα έγγραφα που οφείλουν να διαθέτουν για τα δεσποζόμενα ζώα τους.
Το γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Ρεθύμνης ενημέρωσε επίσης για τη σύσταση μιας πενταμελούς Επιτροπής η οποία θα είναι υπεύθυνη για τη διαχείριση των αδέσποτων αλλά και των δεσποζόμενων ζώων. Επίσης και η Δημοτική Αστυνομία ενημέρωσε ότι είναι έτοιμη να επιβάλλει πρόστιμα σε ιδιοκτήτες ζώων που έπειτα από καταγγελία ή μετά από έλεγχο διαπιστωθεί ότι κακομεταχειρίζονται τα ζώα τους.


Ο Φιλοζωικός Σύλλογος ενημέρωσε από την πλευρά του την πολύ σημαντική δουλειά που κάνουν οι ίδιοι για τα αδέσποτα ζώα, με προσωπικές δαπάνες και με μεγάλη προσωπική εθελοντική εργασία. Στο σημείο αυτό να σημειωθεί ότι ο Δήμος αναγνωρίζει αυτή την προσπάθεια του Φιλοζωικού Συλλόγου και είναι σαφές ότι οι δυο πλευρές πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

                                         ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: