Δ.Τ. Συνάντηση Υπ.Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη - Σιμόν Πέρες


Κατηγορία: Τουρισμός

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Το πολύ καλό κλίμα Ελλάδας – Ισραήλ και η βούληση των δυο λαών για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων τους, επαναβεβαιώθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Ισραηλινού προέδρου κ. Σίμον Πέρες με την υπουργό Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη στο Τελ Αβίβ. Κατά την συνάντηση, που έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, έγινε συζήτηση εφόλης της ύλης. Κυρίως αντηλλάγησαν απόψεις για τις εξελίξεις στην Ευρώπη, την Ελλάδα, το Ισραήλ, τη Μέση Ανατολή, αλλά και την οικονομική κρίση στην χώρα μας. Επίσης η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη αναφέρθηκε στους παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας που ενώνουν τους δυο λαούς και εξέφρασε την διάθεση της ελληνικής κυβέρνησης για περαιτέρω συνεργασία των δυο χωρών, επισημαίνοντας τις βαθιές διαθρωτικές αλλαγές που γίνονται στην Ελλάδα.

Νωρίτερα η υπουργός Τουρισμού μετέβη στη Βηθλεέμ όπου συναντήθηκε  με την υπουργό Τουρισμού της  Παλαιστινιακής Αρχής κυρία Roula Maayah. Συζήτησαν θέματα τουρισμού, ενώ εκτενή αναφορά έγινε στον προσκυνηματικό τουρισμό. Η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη κάλεσε την κυρία Roula Maayah να επισκεφτεί την Ελλάδα. Σημειώνεται ότι κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη είναι  η πρώτη Ελληνίδα υπουργός που  επισκέπτεται τη Βηθλεέμ, μία πόλη της Παλαιστίνης Αρχής, μετά την αναγνώριση της από τον ΟΗΕ με την ιδιότητα του κράτους μη μέλους.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: