Δελτίο Τύπου για εκδήλωση Michael herzfeld


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Ο Δήμος Ρεθύμνης διοργάνωσε χτες Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013 στο σπίτι του πολιτισμού μια Τιμητική Εκδήλωση για τον Καθηγητή Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο του  Harvard κ. Michael Herzfeld. Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Χ. Μαρινάκης υποδέχτηκε και καλωσόρισε στην πόλη μας τον εξαίρετο άνθρωπο και επιστήμονα Michael Herzfeld.
Με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρεθύμνης ο Καθηγητής τιμήθηκε από το Δήμαρχο με τον προβλεπόμενο Τιμητικό Έπαινο για το πλούσιο επιστημονικό του έργο και για την Αγάπη και την Προσφορά του στο Ρέθυμνο και στην Ελλάδα. Ο Δήμαρχος του προσέφερε επίσης μια τιμητική πλακέτα και το νόμισμα της πόλης, σε μια μικρή ένδειξη τιμής και αναγνώρισης του πολύχρονου έργου του.
Η εκδήλωση αυτή ήταν σε συνέχεια της Τιμητικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, κατά την οποία ο Καθηγητής ανακηρύχθηκε Επίτιμος Διδάκτορας του Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Ευριπίδη Στεφάνου.

 

         ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ





Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:







Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: