Σε μια κλωστή...


Κατηγορία: Υγρός Στίβος

Αποστολέας:

Φιτσανάκης Κωσταντίνος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας
Ν.Ο.Ρεθύμνου . Πλέον η ομάδα του Ρεθύμνου βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση αφού για να μείνει στην κατηγορία χρειάζεται συνδυασμός αποτελεσμάτων.


Η ομάδα της πόλης μας παίζει στο Ηράκλειο με την τοπική ομάδα του ΟΦΗ στις 4:15 το απόγευμα του Σαββάτου. Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι του ομίλου της παραμονής η ΧΑΝΘ αντιμετωπίζει στη Θεσσαλονίκη τον Ιωνικό Νικαίας.


Στο παιχνίδι αυτό η ΧΑΝΘ με νίκη κλειδώνει την παραμονή της και ρίχνει στη Β' Εθνική την ομάδα του Ρεθύμνου. Οποιοδήποτε στραβοπάτημα όμως δίνει την ευκαιρία στην ομάδα του Ρεθύμνου, παίρνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα να φτάσει τη ΧΑΝΘ και έχοντας το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, να πέσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Με ισοπαλία της ΧΑΝΘ ο ΝΟΡ χρειάζεται νίκη στο Ηράκλειο ενώ αν η ΧΑΝΘ χάσει τότε ο ΝΟΡ μένει στην κατηγορία και με το βαθμό της ισοπαλίας. Στον αγωνιστικό τομέα η ομάδα προετοιμάζεται χωρίς προβλήματα για το τελευταίο και πιο κρίσιμο Σαββατοκύριακο της χρονιάς, ελπίζοντας ότι και με τη βοήθεια της τύχης η ομάδα θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.


 


Βαθμολογία


ΝΕΠ 8


ΟΦΗ 8


Ιωνικός 7


ΧΑΝΘ 6


ΝΟΡ 5


Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: