Κουφός: Χάσαμε ευκαιρία να κερδίσουμε


Κατηγορία: Μπάσκετ

Αποστολέας:

Σταράς Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Στις κακές επιθετικές επιλογές των παικτών του στα τελευταία τέσσερα λεπτά στάθηκε ο Στέργιος Κουφός, αλλά και στη φθορά από φάουλ των Βαρδαβά και Κούμουλου, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. «Ήταν ευκαιρία να πάρουμε άλλη μια νίκη, απέναντι σε μια καλή ομάδα, αλλά την πετάξαμε. Δυστυχώς δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Πρέπει να αφυπνιστούμε, γιατί εμφανιζόμαστε για δεύτερο παιχνίδι νωχελικοί. Στο τέλος είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση και δεν μπορέσαμε να έχουμε καθαρό μυαλό και ψυχραιμία, ενώ σίγουρα μας στοίχισε και η φθορά των φάουλ των Βαρδαβά και Κούμουλου. Πάντως σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Όπως στο παιχνίδι με το Δούκα έτσι και εδώ στη Λαμία, χωρίς να το καταλάβουμε, ο Βαρδαβάς χρεώθηκε με τρία φάουλ. Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό. Συγχαρητήρια στον Ιωνικό για τη νίκη του».


Από την πλευρά του ο Δημήτρης Λιόγας δήλωσε, «Το σημερινό (σ.σ. του περασμένου Σαββάτου) παιχνίδι ήταν για εμάς σαν τελικός. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα και η νίκη αυτή θα μας βοηθήσει πάρα πολύ στον ψυχολογικό τομέα για τη συνέχεια».

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: