Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Ρεθύμνης στους επιτυχώντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

 

        

 Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των φετινών πανελληνίων εξετάσεων θα ήθελα να συγχαρώ με όλη μου την καρδιά τους επιτυχόντες στα Ανώτατα ή Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας και να μοιραστώ μαζί με τους γονείς και τους καθηγητές τους τη χαρά και την υπερηφάνεια για τη δικαίωση του κόπου και της επίμονης προσπάθειας τους.

Είναι ιδιαίτερα ευχάριστη η εικόνα των νέων ανθρώπων που λάμπουν από την επιτυχημένη έκβαση μιας σημαντικής δοκιμασίας , που δύσκολα ξεχνά κανείς στη ζωή του.

Είναι ενθαρρυντική η διαπίστωση πως , παρά τα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί η χώρα μας , οι νέοι μας  ,  η ελπίδα , οι εγγυητές και οι φορείς του μέλλοντός μας , συνεχίζουν να επιλέγουν τα Ελληνικά Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ για τις σπουδές τους , και όπου υπάρχουν φωτισμένα μυαλά , καλλιεργημένοι άνθρωποι με νέες ιδέες  και όνειρα , υπάρχει προοπτική και πρόοδος.

Εύχομαι κι εγώ προσωπικά , αλλά και όλο το Δημοτικό Συμβούλιο Ρεθύμνου, η φοιτητική περίοδος να είναι δημιουργική , γεμάτη γόνιμες  εμπειρίες  και γνώσεις που θα τους εξασφαλίσουν μια υγιή και αποδοτική επαγγελματική αποκατάσταση.
Αλλά και σε όσους  δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους σε κάποιο ΑΕΙ ή ΤΕΙ της χώρας , θα ήθελα να πω , ότι μια πρόσκαιρη αποτυχία δεν σφραγίζει τη ζωή μας.

Υπάρχουν πολλές επιλογές , τις οποίες εύχομαι να κάνουν με ψυχραιμία , σύνεση καλή διάθεση αξιοποιώντας τις πολλές δυνατότητες , που είμαι βέβαιος , ότι έχουν , ώστε να γίνουν χρήσιμοι και δημιουργικοί άνθρωποι , τόσο για τον εαυτό τους , όσο και για την κοινωνία μας. 

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: