Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γιώργο Χ. Μαρινάκη πραγματοποίησε σήμερα ο Επιθεωρητής Λιμενικών Σωμάτων Αιγαίου.


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Ρεθύμνης κ. Γιώργο Χ. Μαρινάκη πραγματοποίησε σήμερα ο Επιθεωρητής Λιμενικών Σωμάτων Αιγαίου – Υποναύαρχος   κ. Χονδρονάσιος Αθανάσιος συνοδευόμενος από το Λιμενάρχη Ρεθύμνου- Πλωτάρχη κ. Δασκαλάκη Φραγκίσκο.

Στη διάρκεια της συνεργασίας τους ο  Δήμαρχος συζήτησε με τον κ. Χονδρονάσιο θέματα κοινού ενδιαφέροντος μεταξύ των οποίων και η αναγκαιότητα να στελεχωθεί επαρκώς το Λιμεναρχείο Ρεθύμνου δεδομένου ότι ως τουριστικός Δήμος και Νομός, το Ρέθυμνο παρουσιάζει, ειδικά τους θερινούς μήνες, αρκετά προβλήματα στη διαχείριση των οποίων κρίνεται αναγκαία η παρέμβαση του Λιμεναρχείου.

Επιπλέον, επισημάνθηκε η αγαστή συνεργασία του Δήμου Ρεθύμνης με το Λιμενάρχη Ρεθύμνου και τους συνεργάτες του σε όλα τα θέματα που ανακύπτουν και άπτονται των αρμοδιοτήτων  τους.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Επιθεωρητής Λιμενικών Σωμάτων Αιγαίου συμφώνησαν να διατηρούν στενή  συνεργασία για κάθε θέμα και ειδικότερα για θέματα που ελπίζουν να μην προκύψουν, δεδομένης της αναταραχής που παρατηρείται στην ανατολική Μεσόγειο.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: