Αγιασμός 1ου Γυμνασίου


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Με τους καθηγητές και τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Ρεθύμνης καλωσόρισε ο Δήμαρχος Ρεθύμνης Γιώργης Χ. Μαρινάκης τη νέα σχολική χρονιά. Ο Δήμαρχος παρακολούθησε με τα Μέλη της συγκεκριμένης σχολικής Κοινότητας την τελετή του Αγιασμού και στη συνέχεια καλωσόρισε τα παιδιά και απηύθυνε σε όλους θερμές ευχές για τη θετική έκβαση και αυτής της σχολικής χρονιάς.Μάλιστα, στο πλαίσιο σύσκεψης που ακολούθησε την τελετή του Αγιασμού, ο Δήμαρχος  έγινε αποδέκτης ενός ιδιαίτερα θετικού κλίματος και της έκφρασης της ικανοποίησης των καθηγητών για την παρέμβαση του δημοτικού συστήματος στο κρίσιμο θέμα της αντισεισμικής θωράκισης του σχολικού συγκροτήματος αλλά και την άμεση  ικανοποίηση  βασικών αιτημάτων του Σχολείου από το Δήμο.

Στην ίδια σύσκεψη  τέθηκαν προτάσεις από τον Δ/ντή κ. Μανώλη Ζαχαριουδάκη και τους συναδέλφους του καθηγητές , για την καλύτερη λειτουργία της σχολικής μονάδας. Ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε πως θα εξετάσει τα αιτήματα  σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας και τις Υπηρεσίες του Δήμου και θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια προκειμένου να ικανοποιηθούν όπως άλλωστε θα πράξει με όλα τα σχολεία αφού οι ανάγκες είναι πολλές και τα διαθέσιμα μέσα περιορισμένα και συρρικνωμένα συγκριτικά με άλλες χρονιές.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: