Χαιρετισμός υπ. τουρισμού κ. Όλγας Κεφαλογιάννη για τον κλασικό μαραθώνιο Αθηνών


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Στο διαχρονικό μήνυμα ειρήνης που μεταφέρει ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας, αναφέρθηκε η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας σε συνέντευξη τύπου, που δόθηκε στο πλαίσιο του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών.

Το μήνυμα ειρήνης που εκπέμπουμε, αποκτά ιδιαίτερη σημασία, τόνισε η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο  είναι επίκαιρο και για τη χώρα μας. «Μας μαθαίνει να μη λυγίζουμε στα δύσκολα. Να χαλυβδώνουμε τη θέληση μας. Σήμερα – υπογράμμισε - όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες  και τα βάρη που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία. Δεν υποτασσόμαστε όμως σε αυτές. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Η υπουργός Τουρισμού επισήμανε τη σημασία αυτού σημαντικού αθλητικού γεγονότος, για την τόνωση του τουρισμού της Αθήνας, λέγοντας: «Μέσα από την ιστορική διαδρομή του μαραθωνίου, οι αθλητές, ξένοι  και έλληνες, αλλά και οι πολίτες  που θα συμμετάσχουν, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη μας. Την πλούσια ιστορία της, τον  πολιτισμό της και φυσικά τις  ασυναγώνιστες ομορφιές της». Στο πλαίσιο αυτό δήλωσε ότι «το υπουργείο Τουρισμού στηρίζει με όλες τις δυνάμεις του το θεσμό αυτό».

Η κυρία Κεφαλογιάννη επισήμανε ακόμη ότι ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς – όπως είπε- τις ημέρες του αγώνα η Αθήνα θα βρεθεί στο επίκεντρο της παγκόσμιας δημοσιότητας.

Καταλήγοντας η κυρία υπουργός ανέφερε: «Στόχος του υπουργείου Τουρισμού  είναι η επιμήκυνση της τουριστικής  περιόδου για τη χώρα. Αναπτύσσοντας αυτή την ειδική μορφή  τουρισμού, συμβάλλουμε με τρόπο καθοριστικό στο ζωντάνεμα της Αθήνας. Στο πλαίσιο αυτό ο κλασικός μαραθώνιος της Αθήνας έχει ξεχωριστή θέση και αξία στην αναβάθμιση του εθνικού τουριστικού προϊόντος».

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: