Ο γύρο της Ευρώπης με ποδήλατο


Κατηγορία: Διάφορα

Αποστολέας:

Στεφανάκης Πέτρος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Την πόλη μας επέλεξε ο Βέλγος ποδηλάτης περιηγητής κ. Van Limbergen Cristo , ως αφετηρία για το γύρο της Ευρώπης με ποδήλατο. Σήμερα επισκέφθηκε το Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη ο οποίος του παρέδωσε, στη διάρκεια της συνεργασίας του μια ελληνική σημαία που είχε ζητήσει, δηλώνοντας φιλέλληνας και λάτρης του ελληνικού πολιτισμού. Το εγχείρημα δεν είναι πρωτόγνωρο για τον κ. Van Limbergen αφού το 1989 ξεκίνησε πεζοπορία και διέσχισε όλη την Ευρώπη ξεκινώντας από το Βέλγιο, συνεχίζοντας -Γερμανία- Τσεχοσλοβακία- Αυστρία- Ελλάδα με όλα τα νησιά της και καταλήγοντας στην Πορτογαλία. Ένα ταξίδι που διήρκησε 19 ολόκληρα χρόνια. Την ερχόμενη Πέμπτη 26 Μαρτίου 2008, στις 10 το πρωί θα ξεκινήσει το ίδιο ταξίδι με το ποδήλατο αυτή τη φορά, από τη Μεγάλη Πόρτα του Ρεθύμνου.


Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλή επιτυχία και δύναμη στον φιλόδοξο και τολμηρό Βέλγο περιηγητή και του παρείχε όσες διευκολύνσεις μπορούσε συμπληρώνοντας παράλληλα και τον μακρύ κατάλογο των 35.772 σφραγίδων που έχει συλλέξει ο Βέλγος ποδηλάτης μέχρι σήμερα από τις αρχές των τόπων που έχει επισκεφθεί.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: