Υπηρεσιακό ταξίδι Δημάρχου


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Για την Αθήνα αναχωρεί σήμερα (Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013) ο Δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης προκειμένου να προωθήσει θέματα που αφορούν το Ρέθυμνο. Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος έχει προγραμματισμένη συνεργασία με τον Ειδικό Γραμματέα στην Υπηρεσία Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔIT) του Υπουργείου Οικονομικών κ. Μαντζούφα Νίκο για την τελική ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Jessica.   

Την ερχόμενη Πέμπτη, ο Δήμαρχος θα λάβει μέρος  στην επιστημονική συνάντηση που συνδιοργανώνουν το Δίκτυο Μεσόγειος SOS , το Δίκτυο Ελληνικών Πράσινων Πόλεων και το Ίδρυμα Χαϊνριχ Μπελ με αντικείμενο την παρουσίαση του Οδηγού Καλών Πρακτικών προς τους Οργανισμούς  Ύδρευσης Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη Βιώσιμη Διαχείριση Αστικού Νερού .

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνου, με την ιδιότητα του Προέδρου της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης Ελλάδος (ΕΔΕΥΑ), θα κάνει εισήγηση επί του θέματος και θα λάβει μέρος και στην ανοιχτή συζήτηση που θα ακολουθήσει τις ομιλίες σχετικά με τη βιώσιμη διαχείριση του αστικού νερού και μάλιστα θα προτείνει το μοντέλο της δημόσιας διαχείρισης νερού μέσα από τις ΔΕΥΑ και όχι της ιδιωτικοποίησης της διαχείρισής του.

Στο Ρέθυμνο, θα επιστρέψει την ερχόμενη Παρασκευή και κατά τη διάρκεια της απουσίας του χρέη Δημάρχου θα εκτελεί η Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κα Πέπη Μπιρλιράκη – Μαμαλάκη η οποία θα είναι στη διάθεση των συμπολιτών μας  από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι, το διήμερο Τετάρτη και Πέμπτη, στο Δημαρχείο. 

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: