Ο Βασίλης Σταυρακάκης τραγουδάει για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα


Κατηγορία: Ψυχαγωγία

Αποστολέας:

Στεφανάκης Πέτρος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Αθήνα, 25 Σεπτεμβρίου 2013- Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα διοργανώνουν μια ιδιαίτερη συναυλία αλληλεγγύης στο Ηράκλειο, με έναν από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες του τόπου, τον Βασίλη Σταυρακάκη. Κρατείστε στις ατζέντες σας τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013, κι ελάτε στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης» (Πλατεία Κύπρου), να στηρίξετε κι εσείς το έργο το διεθνές  ανεξάρτητο ιατρικό ανθρωπιστικό έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. Η συναυλία ξεκινάει στις 21.00 και η είσοδος γίνεται με ελεύθερη συνεισφορά του κοινού.

Ο Βασίλης Σταυρακάκης μίλησε για τη συμμετοχή του στη συναυλία των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. «Αυτή η βραδιά είναι το ελάχιστο που θα μπορούσαμε να κάνουμε, μέσα σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση που ζούμε. Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είναι μια οργάνωση που σώζει ζωές, ότι πιο πολύτιμο μπορεί να κάνει ένας πολίτης για τον διπλανό του».

«Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Σταυρακάκη και τους μουσικούς του για την αφιλοκερδή τους συμμετοχή τους στη συναυλία», δηλώνει η Ασπασία Κάκαρη, Υπεύθυνη Εκστρατειών και Εκδηλώσεων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. «Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύουν έμπρακτα πως δεν υπάρχουν σύνορα στην αλληλεγγύη για τον πόνο του άλλου». Και συνεχίζει:

«Το Ηράκλειο είναι μια Πόλη Χωρίς Σύνορα, δηλαδή μια πόλη που νοιάζεται για τις ανάγκες των πιο ευάλωτων και αποκλεισμένων ανθρώπων όπου κι αν αυτοί βρίσκονται. Ευχαριστούμε ειλικρινά τους φορείς που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία μας αυτή και ιδιαίτερα τον Δήμο Ηρακλείου (Αντιδημαρχία Παιδείας, Πολιτισμού & Νέας Γενιάς), την Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, το Κέντρο Πρόληψης Ηρακλείου (ΚΕΣΑΝ) και τον ΟΚΑΝΑ, χωρίς τη συνεργασία των οποίων δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτή τη συναυλία».

Υπενθυμίζεται πως η συναυλία εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των εκδηλώσεων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα με τίτλο «Ηράκλειο: Πόλη Χωρίς Σύνορα» που θα πραγματοποιηθούν 1-6 Οκτωβρίου. Διαβάστε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων, που περιλαμβάνει από δραστηριότητες για παιδιά μέχρι προβολή ταινιών, συζητήσεις και έκθεση φωτογραφίας, εδώ:

http://www.msf.gr/cwb/heraklion

Εγκαίνια Έκθεσης Φωτογραφίας, Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013
Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013, θα πραγματοποιηθούν και τα Εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας "Urban Survivors – Επιβιώνοντας στο περιθώριο των σύγχρονων πόλεων" στον Κοινωνικό Χώρο των Ιδρυμάτων Καλοκαιρινού. Η Έκθεση αυτή προσέλκυσε περισσότερους από 40.000 επισκέπτες το καλοκαίρι στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» της Αθήνας ενώ έχει ήδη παρουσιασθεί με επιτυχία στο Χόνγκ Κονγκ, στο Βέλγιο, την Ιταλία και σε άλλες χώρες.

Η Συναυλία του Β. Σταυρακάκη πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου, της Περιφέρειας Κρήτης, του ΚΕΣΑΝ και του ΟΚΑΝΑ.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: