Συμμετοχή του ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ στο πρόγραμμα ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Το ΙΝ.ΕΜ.Υ της ΕΣΕΕ συμμετέχει στην Αναπτυξιακή Σύμπραξη ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, η οποία είναι μια Συνεργασία των επίσημων Φορέων Απεξάρτησης: ΚΕΘΕΑ, 18ΑΝΩ, ΟΚΑΝΑ και των Κοινωνικών Εταίρων: ΙΝ.ΕΜ.Υ-ΕΣΕΕ, ΚΑΝΕΠ- ΓΣΕΕ, ΚΕΚ-ΓΣΕΒΕΕ, με στόχο την προώθηση στην επιχειρηματικότητα ή την επαγγελματική αποκατάσταση 150 απεξαρτημένων ατόμων, μέσω  της ίδρυσης κοινωνικών ή ατομικών επιχειρήσεων ή πρόσληψής τους σε ήδη υπάρχουσες ή την γενικότερη επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Πρόκειται για ένα  καινοτόμο  πρόγραμμα, όπου, για πρώτη φορά, οι σημαντικότεροι Kοινωνικοί Eταίροι συμπράττουν με τους Φορείς Απεξάρτησης, για την αντιμετώπιση του κοινωνικού αποκλεισμού και του στίγματος, που υφίσταται η ομάδα των απεξαρτημένων και επανενταγμένων ατόμων.

Η ευάλωτη αυτή κοινωνική ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα κυρίως στην ανεύρεση εργασίας, ενώ δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό ότι πρόκειται για ικανότατους ανθρώπους, με διάθεση για εργασία και κοινωνική ζωή, που ταυτόχρονα έχουν στο ενεργητικό τους την επιτυχημένη τους  προσπάθεια για απεξάρτηση, έχοντας αντιμετωπίσει  ήδη αποτελεσματικά ένα από τα δυσκολότερα προβλήματα της σύγχρονης ζωής.

Σας προσκαλούμε να ενημερωθείτε περαιτέρω για το πρόγραμμα ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ (www.epixeirein.org), σας προτρέπουμε να μην διστάσετε να αξιοποιήσετε ευκαιρίες που δίνουν σχετικά προγράμματα του OAEΔ, (ενδεικτικά σας αναφέρουμε www.oaed.gr/index.php?option=com_content&id=65:a-1864-50-a&catid=14:2011-11-07-08-39-11&lang=el), για την  πρόσληψη απεξαρτημένων σε θέσεις εργασίας των επιχειρήσεών σας, επιδοτώντας το σύνολο των ασφαλιστικών εισφορών.
Επίσης σας καλούμε να  συνεργαστείτε με τις επιχειρήσεις, που εν δυνάμει θα δημιουργηθούν.

Σας προτείνουμε να γίνετε κι εσείς κρίκος αυτής της μεγάλης αλυσίδας αλληλοβοήθειας, για την εργασιακή ένταξη της ομάδας των πιο αποκλεισμένων συνανθρώπων μας.

Ενημερωθείτε  για το ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.
Συνεργαστείτε με  το ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: