Ενημέρωση δράσεων για την άρση διοικητικών εμποδίων στην επιχειρηματικότητα


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

H πορεία της σχεδιαζόμενης απλοποίησης των καθεστώτων παροχής διοικητικών αδειών και εγκρίσεων προς τις επιχειρήσεις βρέθηκε σήμερα, Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013, στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Βασίλης Κορκίδης με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στον τομέα της απλούστευσης των διοικητικών διαδικασιών, καθώς και τους τρόπους της πλέον αποτελεσματικής υλοποίησής της και ήταν ιδιαίτερα παραγωγική και εποικοδομητική.
Η ΕΣΕΕ στηρίζει την απλοποίηση των διοικητικών διαδικασιών που προωθεί το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

  Για τον εμπορικό κόσμο της χώρας, οι χρόνιες διοικητικές στρεβλώσεις εμποδίζουν την ορθολογική ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και στοιχίζουν χρόνο και χρήμα, ιδιαίτερα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, πολυτέλεια που δεν την έχουμε στην Ελλάδα της κρίσης και της ύφεσης.  

Τέλος, ΕΣΕΕ και Υπουργείο συμφώνησαν, η δημόσια παρουσίαση της συγκεκριμένης διοικητικής μεταρρύθμισης να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της ετήσιας έκθεσης ελληνικού εμπορίου που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στις 2 Δεκεμβρίου 2013.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: