Προπώληση εισητηρίων της πρώτης μουσικής παράστασης


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γρ. Πολιτισμού Δήμου Ρεθύμνου

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Προς πληροφόρηση  όλων των συμπολιτών μας αναφορικά με την εκκίνηση των προβολών του  βραβευμένου  προγράμματος «The Met: Live in HD» που επισκέπτεται το Ρέθυμνο, ενημερώνουμε πως η έναρξη της προπώλησης για την παράσταση «Eugene Onegin» του Peter Ilyich Tchaikovsky ξεκινάει σήμερα Τετάρτη 2 Οκτωβρίου με τους ενδιαφερόμενους να μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια από το  Γραφείο του Πολιτισμού που στεγάζεται στο κτίριο της  Κ.Ε.ΔΗ.Ρ, Αρκαδίου 48-50, τηλ 28310-40153.

Η προπώληση θα διαρκέσει μέχρι και τις 5 Οκτωβρίου, ημέρα μετάδοσης της παράστασης στο Σπίτι του Πολιτισμού. Η τιμή του ολόκληρου εισιτηρίου ανέρχεται στα 18 €, ενώ το μειωμένο (μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων) στα 13 €
.
Πρόκειται για την εντυπωσιακή παράσταση «Eugene Onegin» του Peter Ilyich Tchaikovsky. Η Anna Netrebko και ο Mariusz Kwiecien πρωταγωνιστούν στους ρόλους της ερωτευμένης Τατιάνας και του επιβλητικού Ονιέγκιν στο μοιραίο ρομάντζο του Tchaikovsky.

Η νέα παραγωγή της Deborah Warner σε σκηνοθεσία Fiona Shaw, τοποθετείται στο τέλος του 19ου αιώνα και “συλλαμβάνει” τη λάμψη και το πάθος της όπερας του Tchaikovsky. Ο Piotr Beczala είναι ο Λένσκι, ο φίλος του Ονιέγκιν που γίνεται αντίπαλός του. Διευθυντής Ορχήστρας: Valery Gergiev.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: