Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Σταμαθιουδάκη


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Ο Δήμος Ρεθύμνης σας κάνει γνωστό ότι λόγω εκτέλεσης εργασιών ασφαλτόστρωσης στο έργο  “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΡΟΔΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ Π.Ε.Ο. ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΗΣ (ΤΜΗΜΑ ΑΠΟ ΟΔΟ ΚΡΙΑΡΗ ΕΩΣ ΔΥΤΙΚΟ ΟΡΙΟ ΔΗΜΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟΥ)”  θα ισχύσει διακοπή κυκλοφορίας στην λεωφόρο  Σταμαθιουδάκη ως εξής:

1) Πέμπτη 03/10/2013 από 07.00 έως 17.00: Διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα εξόδου από Ρέθυμνο προς Ατσιπόπουλο, από οδό Κριάρη έως το ύψος του Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής. Η κυκλοφορία θα εκτρέπεται στο ύψος του Κλειστού Γυμναστηρίου Μελίνα Μερκούρη και μέσω της Πλατείας Δικαστηρίων, της οδού Κεφαλογιάννηδων και της οδού Πρισκοσορίδη, θα εισέρχεται και πάλι στην λεωφόρο Σταμαθιουδάκη στο ύψος της Αγίας Φωτεινής. Εξαίρεση θα αποτελούν τα λεωφορεία και τα βαριά οχήματα που θα χρησιμοποιούν εκ περιτροπής τη λεωφόρο Σταμαθιουδάκη.

2) Παρασκευή 04/10/2013 από 06.00 έως 17.00: Διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα εισόδου προς Ρέθυμνο, από τον Κόμβο Ατσιποπούλου έως τον Ι.Ν. Αγίας Φωτεινής.  Η κυκλοφορία των οχημάτων  προς την πόλη θα γίνεται από τους κόμβους Σπηλίου και Αμαρίου. Εξαίρεση θα αποτελούν τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ και τα βαριά οχήματα προς το Εμπορικό Λιμάνι, που θα χρησιμοποιούν εκ περιτροπής τη λεωφόρο Σταμαθιουδάκη.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους διερχόμενους οδηγούς για την συνεργασία τους και την κατανόηση τους.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: