Πανελλαδικη Παγκυπρια Ποδηλασία Αγάπης


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Τους Κύπριους ποδηλάτες που συμμετείχαν στην Πανελλαδική- Παγκρήτια Ποδηλασία αγάπης υποδέχτηκε σήμερα στο Γραφείο του ο Δήμαρχος Ρεθύμνου κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης. Οι  ποδηλάτες φιλοξενήθηκαν στο Ρέθυμνο, από τον Αντιδήμαρχο Ρεθύμνης κ. Παπαδουράκη Τάσο και τον Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο κ. Λαχνιδάκη Δημήτρη, ο οποίος και τους συνόδευσε στη σημερινή τους επίσκεψη στο Δήμαρχο στην οποία συμμετείχαν ο κ. Ζησιμόπουλος Κώστας Μέλος του Ποδηλατικού Συλλόγου Ρεθύμνου και ο κ. Καμπαξής Σπύρος, Πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης. 

Οι ποδηλάτες τιμώντας τη φιλοσοφία της Πανελλαδικής – Παγκύπριας αυτής εκδήλωσης αγάπης, διένυσαν 3.848 χλμ και στη διάρκεια της διαδρομής τους συνέλεγαν τρόφιμα για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των πόλεων – σταθμών που επισκέπτονταν, διαθέτοντας τα 2/3 των προϊόντων που συγκέντρωναν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του κάθε Δήμου και το υπόλοιπο 1/3 θα το διαθέσουν σε αντίστοιχα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Κύπρου.Ο Δήμαρχος τους συνεχάρη θερμά γι' αυτή την πρωτοβουλία που αποτελεί απτή απόδειξη Ανθρωπιάς,  Αλληλεγγύης και Αδελφοσύνης, ιδανικά που διαπνέουν σταθερά τις σχέσεις της Ελλάδας με την Κύπρο, τους ευχαρίστησε για τη συμβολή τους στη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ρεθύμνου και τους παρέδωσε τη συμβολική  προσφορά του Δήμου Ρεθύμνης  σε αυτή τη δράση.

Οι ποδηλάτες κ.κ. Ανδρέας Ονησιφόρου, Γιώργος Δημητρίου και Ανδρέας Σκουτέλας ευχαρίστησαν το Δήμαρχο και τις υπηρεσίες του Δήμου  για τη συνεργασία τους, του παρέδωσαν δίπλωμα επαίνου για την υποστήριξη που παρείχε ο Δήμος μας στην “Πανελλαδική – Παγκύπρια Ποδηλασία Αγάπης” και αποχαιρέτησαν το Ρέθυμνο, που αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της εκστρατείας τους, για να επιστρέψουν στην Κύπρο, κουρασμένοι αλλά ικανοποιημένοι που το εγχείρημα τους στέφθηκε με επιτυχία.  

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: