Τουριστική συνεργασία Ελλάδας - Ισραήλ


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Κοινή δήλωση τουριστικής συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας-Ισραήλ, υπογράφτηκε χθες, αμέσως μετά τη συνάντηση της υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη, με τον ομόλογο της κ. Uzi Landau, στο πλαίσιο του Διυπουργικού Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας και Ισραήλ, που πραγματοποιήθηκε στην Ιερουσαλήμ Η κοινή συνεδρίαση έγινε, με αφορμή την επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο Ισραήλ.

Κατά τη συνάντηση επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας των δυο χωρών  στον τομέα του Τουρισμού. Δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην προώθηση κοινών ταξιδιωτικών πακέτων προς Ελλάδα και Ισραήλ από μακρινούς προορισμούς όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς αλλά και η Κίνα.Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε  η στενή συνεργασία των Γραφείων Τουρισμού των δύο χωρών στις προαναφερθείσες χώρες. Επίσης επισημάνθηκε ο σημαντικός  ρόλος που μπορούν να παίξουν η εβραϊκή και ελληνική διασπορά στην ενίσχυση της ανωτέρω πολιτικής. Ακόμη αποφασίστηκε η περαιτέρω ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας για την προώθηση ειδικών μορφών τουρισμού όπως ο θρησκευτικός τουρισμός και ο τουρισμός πόλεων (city breaks).

Τέλος  η κυρία Όλγα Κεφαλογιαννη  κάλεσε τον ομόλογό της να επισκεφθεί την  Αθήνα προτείνοντας τη διοργάνωση ταυτόχρονης συνάντησης των επαγγελματιών του τουριστικού κλάδου από τις δύο χώρες.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: