Συνεργασία Υπουργείου Τουρισμού και Ελλ. Εταιρείας Προστασίας της Φύσης.


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

H αύξηση των βραβευμένων με  Γαλάζιες Σημαίες Ελληνικών Ακτών, αποτελεί έναν από τους βασικούς μεσοπρόθεσμους στόχους, κοινών προσπαθειών της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού και της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας της Φύσης (ΕΕΠΦ).

Στο πλαίσιο αυτό, θα υπογραφεί αύριο, στη μία το μεσημέρι (13.00) στο εντευκτήριο της Ακτής Αστέρα Βουλιαγμένης, πρωτόκολλο συνεργασίας από την υπουργό Τουρισμού κυρία  Όλγα Κεφαλογιάννη και τον Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης κύριο Νίκο Πέτρου.

Το Πρωτόκολλο υπογράφεται σε αναγνώριση της ταυτότητας και των στόχων της καμπάνιας «Πράσινου Τουρισμού» του υπουργείου, με εκείνους των διεθνών προγραμμάτων Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ευαισθητοποίησης «Γαλάζιες Σημαίες» και «Green Key» και αναφέρεται στο γενικό πλαίσιο της συνεργασίας, τους στόχους και το συντονισμό της κοινής προσπάθειας.

Εκτός από την επιδίωξη αύξησης του αριθμού των ακτών που βραβεύονται κάθε χρόνο με τη Γαλάζια Σημαία, στόχος της κοινής προσπάθειας είναι και η ενίσχυση των συμμετοχών, στο πρόγραμμα «Green Key», ξενοδοχείων και άλλων τουριστικών μονάδων σε όλη τη χώρα.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: