Τουριστική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Καζακστάν


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Η κοινή βούληση για την τουριστική συνεργασία μεταξύ Ελλάδας και Καζακστάν επιβεβαιώθηκε στη συνάντηση που είχε χθες στο υπουργείο Τουρισμού ο γενικός γραμματέας κ. Αναστάσιος Λιάσκος με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Δημοκρατίας του Καζακστάν κ. A. Volkov, ο οποίος επικεφαλής αντιπροσωπείας βρίσκεται στην Ελλάδα στο πλαίσιο της προεργασίας για την επικείμενη υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου μεταξύ των δύο χωρών.

Ο κ. Λιάσκος επισήμανε ιδιαίτερα την αναγκαιότητα της συνεργασίας  Ελλάδας –Καζακστάν στον τουριστικό τομέα η οποία αναμένεται, όπως επισημάνθηκε, στα επόμενα χρόνια να αποδώσει οφέλη και στις δύο χώρες και να συμβάλλει στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος. 

Από την πλευρά του, ο ξένος αξιωματούχος υπογράμμισε το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του Καζακστάν και των τουριστικών πρακτόρων του, να επισκεφθούν την Ελλάδα, την οποία θεωρούν ως έναν από τους καλύτερους τουριστικούς προορισμούς.

Ο κ. Λιάσκος μετέφερε προς την αντιπροσωπεία του Καζακστάν καλωσόρισμα και χαιρετισμό της υπουργού Τουρισμού κυρίας Όλγας Κεφαλογιάννη η οποία βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα. Ταυτόχρονα εξέφρασε και τη βούληση της υπουργού να υπογραφεί το πρωτόκολλο συνεργασίας των δύο χωρών σε μελλοντική επίσκεψή της στο Καζακστάν.

Μεταξύ αυτών που συζητήθηκαν κατά την συνάντηση ήταν και οι διαδικασίες έκδοσης VISA, η αεροπορική σύνδεση των δύο χωρών καθώς και θέματα που ενδιαφέρουν μεγάλους Tour Operators και θεωρούνται βασικά για να διευκολύνουν το τουριστικό ρεύμα και να αυξηθεί ο αριθμός των επισκεπτών.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 2ης Μικτής Διυπουργικής Επιτροπής Οικονομικής και Τεχνολογικής Συνεργασίας Ελλάδας –Καζακστάν, παραβρέθηκε και ο πρέσβης του Καζακστάν κ S. Nurtayev.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: