Η ANEK LINES παρατείνει έως τις 15 Νοεμβρίου την προσφορά για νέους φοιτητές και τα μέλη των οικογενειών τους


Κατηγορία: Πανεπιστήμιο

Αποστολέας:

Anek Lines

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Η ANEK LINES παρατείνει έως τις 15 Νοεμβρίου την προσφορά για νέους φοιτητές και τα μέλη των οικογενειών τους, με στόχο να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο τρόπο στη μετακίνηση τους προς και από Χανιά,  για την οργάνωση της νέας φοιτητικής τους ζωής.

Συγκεκριμένα, η ANEK LINES παρέχει, ως τις 15 Νοεμβρίου, στους νεοεισαχθέντες φοιτητές και τις οικογένειές τους έκπτωση 50% σε όλες τις θέσεις (εκτός lux και Α2) και έκπτωση 20% στα εισιτήρια των ΙΧ και των μοτοσυκλετών τους.

Για την εξασφάλιση εισιτηρίου με τις παραπάνω τιμές απαιτείται το ειδικό «Δελτίο Εξεταζόμενων Πανελλαδικών Εξετάσεων 2013» καθώς και η φυσική παρουσία των φοιτητών.

Η πρωτοβουλία της ANEK LINES ξεκίνησε την ημέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών Εξετάσεων με στόχο την έμπρακτη και ουσιαστική στήριξη των νοικοκυριών στην Ελλάδα αλλά και της απρόσκοπτης πρόσβασης των νέων ανθρώπων στην παιδεία και τη γνώση.

Λαμβάνοντας ωστόσο, υπ’ όψη το γεγονός ότι οι παρατεινόμενες απεργίες των διοικητικών τμημάτων διαφόρων σχολών, έχουν αναγκαστικά επιφέρει αλλαγές στον προγραμματισμό, τόσο σε ότι αφορά την εγγραφή, όσο και σε ότι αφορά την εύρεση κατοικίας των νέων φοιτητών, η ANEK LINES αποδεικνύει με την παράταση της παροχής στην πράξη, τη σταθερή δέσμευσή της να λειτουργεί με ευαισθησία και ευελιξία προς τις πραγματικές ανάγκες των επιβατών .

Η  ANEK LINES για μια ακόμα φορά στηρίζει τους νέους φοιτητές και τις οικογένειές τους, στο ταξίδι τους προς την γνώση!

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:
Παλαιότερα άρθρα Πανεπιστήμιο

Περισσότερα >>Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: