Η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη μιλώντας στο 1ο Συμπόσιο Διοικητών Αεροδρομίων


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Η ανάπτυξη των υποδομών των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας και η  ιδιωτικοποίηση τους,  αποτελεί βασική προτεραιότητα της ελληνικής κυβέρνησης. Αυτό τόνισε η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας  στο 1ο Συμπόσιο Διοικητών Αεροδρομίων, που διοργάνωσε ο  Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών. Παρόντες στο Συμπόσιο ήταν κορυφαία στελέχη διεθνών αεροδρομίων, εκπρόσωποι αεροπορικών εταιριών και επαγγελματίες του τουρισμού.

Η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη επισήμανε ότι η εντατικοποίηση των προσπαθειών σε πανευρωπαϊκό επίπεδο προς αυτή την κατεύθυνση καθίσταται ακόμα πιο σημαντική για  τη χώρα μας ενόψει και της ανάληψης της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και τόνισε την  σημασία διάκρισης των ρόλων των μητροπολιτικών και περιφερειακών αεροδρομίων για την τουριστική ανάπτυξη των προορισμών που εξυπηρετούν.

Επίσης χαιρέτησε  τις στοχευμένες δράσεις και  πρωτοβουλίες του Αεροδρομίου Αθηνών για ενίσχυση της εικόνας της  πόλης σε διεθνές επίπεδο.
«Ο Διεθνής  Αερολιμένας Αθηνών, ως κύρια πύλη της χώρας στον κόσμο, διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αεροπορική αγορά», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό η πρωτοβουλία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών,  “athenspotlighted” για ελεύθερη πρόσβαση στις υπηρεσίες της πόλης, τέθηκε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού. Μία ακόμη σημαντική δράση θα είναι και   η πρωτοβουλία City Pair, η οποία θα ξεκινήσει από το εν λόγω Συμπόσιο. Κατά τη διάρκεια του 2014, δεκαοκτώ αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο θα προωθούν την Αθήνα και ανάλογα θα πράξει ο Διεθνής Αερολιμένα Αθηνών.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: