Η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη στο εργοτάξιο του Κέντρου Πολιτισμού "Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος"


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Επίσκεψη στο εργοτάξιο του Κέντρου Πολιτισμού "Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος" πραγματοποίησε σήμερα το πρωί,  η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η κυρία Κεφαλογιάννη, την οποία συνόδευε ο Γενικός Γραμματέας Τουριστικής Ανάπτυξης και Επενδύσεων του υπουργείου Τουρισμού κ. Γιάννης Πυργιώτης, ξεναγήθηκε στους χώρους του εργοταξίου και στο κέντρο επισκεπτών, από τον κ. Γιώργο Αγουρίδη, μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος, τον πρέσβη κ. Βασίλη Κασκαρέλη, σύμβουλο του ΔΣ και τον διευθυντή του τεχνικού τμήματος κ. Θεόδωρο Μαραβέλια. Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης η υπουργός Τουρισμού έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Είμαι ιδιαίτερα εντυπωσιασμένη από τους ρυθμούς με τους οποίους κινούνται οι εργασίες στο χώρο κατασκευής του Κέντρου Πολιτισμού του «Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος» και τις καινοτόμες μεθόδους που χρησιμοποιούνται στους χώρους του εργοταξίου.

Το Κέντρο Πολιτισμού θα αναπλάσει όχι μόνο την ευρύτερη περιοχή αλλά ολόκληρη την Αθήνα.

Το ‘Ιδρυμα  Σταύρος Νιάρχος έχει αναλάβει ένα γιγαντιαίο έργο που θα δώσει νέα πνοή στην πρωτεύουσα.Το υπουργείο Τουρισμού στηρίζει όλες τις προσπάθειες του Ιδρύματος, καθώς η ολοκλήρωση του έργου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην αναμόρφωση της Αθήνας και  θα δημιουργήσει ένα νέο, ισχυρό πόλο έλξης για τους επισκέπτες της."

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: