Επίσκεψη υπ. Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη στο Λονδίνο.


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

H υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη αναχωρεί σήμερα για το Λονδίνο, όπου θα επισκεφθεί τη διεθνή τουριστική έκθεση World Travel Market.
 

Η κυρία Κεφαλογιάννη στο πλαίσιο  της  επίσκεψης  και των προσπαθειών που καταβάλλονται για την περαιτέρω ενίσχυση της Βρετανικής Τουριστικής αγοράς, θα έχει συναντήσεις με κυβερνητικά στελέχη και εκπροσώπους μεγάλων ταξιδιωτικών Οργανισμών.


Στο πλαίσιο  αυτό θα έχει συναντήσεις με τους κυρίους  Andrew Cook και Johan Lundgren, υψηλόβαθμα στελέχη της Thomas Cook και TUI, αντιστοίχως, ενώ επίσης έχουν προγραμματισθεί συναντήσεις με την υπουργό Αθλητισμού, Τουρισμού και  Ισότητας κυρία Helen Grand και τον υφυπουργό Εξωτερικών κ. Mark Simmonds.

Η κυρία Κεφαλλογιάννη  θα αναφερθεί στους άξονες και τους στόχους της εθνικής στρατηγικής για την περαιτέρω ανάπτυξη του ελληνικού Τουρισμού και στη μεγάλη σημασία που αποδίδεται στη Βρετανική Τουριστική αγορά.

Έμφαση θα δώσει στα μέτρα και τις  πολιτικές για την ανάπτυξη των  θεματικών ενοτήτων και τον εμπλουτισμό  του επιπέδου των προσφερομένων υπηρεσιών, για την αναβάθμιση της ποιότητας στον τουρισμό και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τον ελληνικό τουρισμό.

Η υπουργός θα αναφερθεί στο νέο  θεσμικό πλαίσιο για τον ελληνικό τουρισμό και στην έμφαση που δόθηκε για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και τη διευκόλυνση των επενδύσεων.

Ιδιαίτερη αναφορά σκοπεύει να κάνει  στα σχέδια για την ανάδειξη νέων τουριστικών περιοχών και στις στοχευμένες  παρεμβάσεις για την τουριστική προβολή και την προσέλκυση Βρετανών τουριστών στη χώρα μας.

Στις δράσεις και τις ενέργειες  για την ανάπτυξη του ελληνικού  τουρισμού, θα αναφερθεί η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη σε σειρά συνεντεύξεων που έχουν  προγραμματισθεί με μεγάλα διεθνή και Βρετανικά ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων με το CNBC, το CNN, το Sky News  το Bloomberg και τους Financial Times.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: