Συγκινητική πρωτοβουλία της TEZ TOURS Α.Ε


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Μια ιδιαιτέρως συγκινητική πρωτοβουλία ανέλαβαν οι Έλληνες και Ρώσοι  εργαζόμενοι στο ταξιδιωτικό πρακτορείο  TEZ TOURS Α.Ε.  οι οποίοι συγκέντρωσαν το ποσό των 1800 Ε με το οποίο αγόρασαν κουπόνια αγοράς τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν σε μαθητές του Ρεθύμνου που προέρχονται από οικογένειες με σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Σε μια σεμνή ειδική τελετή που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης μας,  ο εκπρόσωπος της εταιρείας TEZ TOUR Α.Ε. κ. Μανώλης  Απλαδενάκης, παρέδωσε στο Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργη Χ. Μαρινάκη και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Γιώργο Γεωργαλή  60 “επιταγές” αξίας 30 Ευρώ  έκαστη, οι οποίες θα παραδοθούν, σε συνεννόηση με τους Διευθυντές σχολείων και με τη δέουσα διακριτικότητα, σε οικογένειες μαθητών, οι οποίες έχουν οικονομικές δυσχέρειες.

Το ποσό σαφώς και δεν λύνει τα προβλήματα, προστίθεται όμως σε παρόμοιες δράσεις και πρωτοβουλίες άλλων συμπολιτών και θεσμών του Ρεθύμνου ενισχύοντας το κοινωνικό έργο του Δήμου μας. Άλλωστε, και ως συμβολική κίνηση έχει ιδιαίτερη αξία και αποτελεί απτή ένδειξη αλτρουϊσμού και αλληλεγγύης, η οποία μάλιστα εμπνεύστηκε και κατατίθεται από ανθρώπους που είναι και οι ίδιοι εργαζόμενοι  και προφανώς αντιλαμβάνονται και συμμερίζονται την ανθρώπινη ανάγκη για συμπαράσταση και αλληλοβοήθεια.

Ο Δήμαρχος Ρεθύμνης τους ευχαρίστησε θερμά και ευχήθηκε σε όλους να έχουν πάντοτε τη δύναμη να συνεχίσουν να δίδουν παραδείγματα ανθρωπιάς και γενναιοδωρίας.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: