Έλα και εσύ στον μεγάλο εορτασμό των 100 Ρεθεμνιώτικου Καρναβάλιου


Κατηγορία: Ψυχαγωγία

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Περισσότερο έτοιμοι και πρόθυμοι από ποτέ φαίνονται να είναι οι εκπρόσωποι των Καρναβαλικών Ομάδων, ανυπομονώντας να εκπληρώσουν  την υπόσχεση για την καλύτερη διοργάνωση του επερχόμενου μεγαλεπίβολου και περίβλεπτου πολιτιστικού θεσμού.

Το Ρεθεμνιώτικο Καρναβάλι 2014 βρίσκεται προ των πυλών, με τις προετοιμασίες να μεθοδεύονται, τις πρώτες εργασίες να συντονίζονται, τις ιδέες να επεξεργάζονται και τις δυναμικές επιστροφές και παρουσίες όλων να προαναγγέλουν την εκκίνηση της τελικής ευθείας για την έναρξή του. Οι προκλήσεις για φέτος αναμένονται πολλές, αφού η περσινή διοργάνωση απέσπασε διθυραμβικές κριτικές από συμμετέχοντες, φορείς και επισκέπτες, προσφέροντας ρυθμό σε ψυχή και σώμα της τοπικής κοινωνίας με εξαιρετική μαεστρία.

Η επιτυχημένη διοργάνωση που συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες  επισκέπτες από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο, κατάφερε να κινητοποιήσει μικρούς και μεγάλους Ρεθεμνιώτες, ενσταλλάσοντας στο μυαλό και στις καρδιές τους την ατέρμονη επιθυμία να φιλοξενούν, να υποδέχονται και να ανανεώνουν το ραντεβού τους με το θεσμό της δημιουργίας, της ανεξέλενκτης έμπνευσης και του πολιτισμού.  

Βέβαια, ο θεσμός αυτός δεν θα μπορούσε άλλοτε να συντηρηθεί δίχως την ουσιαστική και έμπρακτη συμβολή των Υποστηρικτών του, τους οποίους οφείλουμε  να ευχαριστήσουμε θερμά για τη συνεχή συμμετοχή τους.

Το 2014 είναι μια ιδιαίτερα βαρυσήμαντη χρονιά για το δικό μας Καρναβάλι,  μιας που φέτος συμπληρώνει πια τον πρώτο του αιώνα. Η προσφορά και η ταυτότητά του:
ΡΕΘΕΜΝΙΩΤΙΚΟ – ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ κρίνεται πια δεδομένη και αυταπόδεικτη σε όλους εμάς, το σύνθημα για την διατήρηση και την ανάδειξή του παραμένει ίδιο και η ανάγκη υποστήριξής του επιτακτική και ανυποχώρητη.

Η εκστρατεία υποστήριξης του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού «ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ!» ξεκινά από τώρα με στόχο την ασφαλέστερη εξεύρεση πόρων που δύνανται  να  ενισχύσουν το ταμείο, προσδοκώντας στη θετική ανταπόκριση του καλέσματος  αυτού. Μάλιστα, οι διοργανωτές στρέφουν ήδη από νωρις τα βλέμματά τους στην  αναζήτηση χορηγών, επισημαίνοντας σε όλους τη μεγάλη προβολή που πρόκειται να λάβει ο εορταστικός θεσμός του Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού.
  
Η πρώτη επίσημη Γενική Συνέλευση  των Ομάδων Ρεθεμνιώτικου Καρναβαλιού πραγματοποιήθηκε τη Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο, με τις παρουσίες όλων να γίνονται αισθητές και τις ομάδες να παρελαύνουν με συνέπεια για το  συντονισμό των δράσεων της επόμενης διοργάνωσης,που φιλοδοξεί να προσελκύσει ακόμα περισσότερο κόσμο και να καταθέσει την υστεροφημία της ως πλέον πολιτισμική παρακαταθήκη.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: