Δελτίο Τύπου Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3Χ3


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Δήμου Ρεθύμνης - Μαρινάκης Γιώργος

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3Χ3 που διοργάνωσε η Ε.Ο.Κ. με το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνου το Σαββατοκύριακο 16-17 Νοεμβρίου.

Στο χώρο της Μαρίνας Ρεθύμνου συγκεντρώθηκαν και φέτος πάνω από τρακόσια παιδιά(αγόρια, κορίτσια) όπου με την συνοδεία των γονιών τους, και δημιουργώντας από μόνα τους ομάδες-παρέες των τεσσάρων παικτών, συμμετείχαν στο συγκεκριμένο  Τουρνουά.

Παρά τις  δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν το  π. ΣΚ τα παιδιά έπαιξαν, χάρηκαν, διασκέδασαν, και απόλαυσαν το μπάσκετ και όλη την διαδικασία του Τουρνουά. Πέρα από τους αγώνες μπάσκετ στο διήμερο αυτό συμμετείχαν και σε διαγωνισμούς βολών καθώς και τριπόντων με τους νικητές να λαμβάνουν πλούσια δώρα από τους διοργανωτές.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τουρνουά αυτό, έχει αποκτήσει χαρακτήρα θεσμού για τους  Ρεθυμνιώτες και όχι μόνο, αφού το στηρίζουν με θέρμη και μάλιστα κάθε φορά, ειδικά οι μικροί συμμετέχοντες, καταθέτουν την ανυπομονησία τους για την επόμενη διοργάνωση .

Φέτος, παρά την πολυεπίπεδη κρίση που συνεχίζει να ταλανίζει τη χώρα μας, προσέφεραν πολύτιμη βοήθεια και σημαντική υποστήριξη στη διοργάνωση του Τουρνουά,  αρκετοί φορείς αλλά και συμπολίτες μας τους οποίους ευχαριστούμε θερμά  και αξίζει  να τους αναφέρουμε ως παράδειγμα γενναιοδωρίας και μίμησης.

Είναι οι:  Λιμενικό Ταμείο Ρεθύμνου, Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου, Ιατρικό σύλλογο Ρεθύμνου, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών- Διασωστών Ν. Ρεθύμνης, Σύλλογο Ξενοδόχων Ν. Ρεθύμνης, Ξενοδοχείο “Lefkoniko Bay “ Ακαδημίες Καλαθοσφαίρισης Ρεθύμνου(ΑΓΟΡ, ΑΡΚΑΔΙ, ΑΚΑΔΗΜΙΑ), Ταβέρνα «ΟΘΩΝΑΣ» , Ταβέρνα 1600, Εστιατόριο «Κα ΜΑΡΙΑ»

Καθώς και τους συμπολίτες μας :
Ιατρούς(Κα Βαρούχα Μαρία & Κο Τζαγκαράκη Εμμανουήλ), Καθηγητές Φυσικής Αγωγής(Κο Θεοδοσουλάκη Γεώργιο & Καραμήτρου Δέσποινα) και Κο Λαδάκη Ανδρέα.  

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: