Συνάντηση υπ.Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη με τον πρόεδρος της ΚΕΕ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.


Κατηγορία: Ειδήσεις-Πολιτική

Αποστολέας:

Γραφείο Τύπου Υπουργού Τουρισμού

Δείτε το προφίλ του αποστολέα
Αύξηση Γραμματοσειράς Μείωση Γραμματοσειράς Περισσότερα άρθρα αποστολέα Εκτύπωση σελίδας

Τη θεσμοθέτηση της συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Τουρισμού και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων, μέσω κοινής επιτροπής και τακτικών συναντήσεων, συμφώνησαν σήμερα σε συνάντηση που είχαν στο υπουργείο Τουρισμού, η υπουργός κυρία  Όλγα Κεφαλογιάννη και ο πρόεδρος της ΚΕΕ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Κατά τη συνάντηση η υπουργός Τουρισμού ζήτησε τη συνδρομή της ΚΕΕ στην ανάπτυξη του τουρισμού και την αύξηση του τουριστικού ρεύματος. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις προσπάθειες που καταβάλλει το υπουργείο Τουρισμού, όσον αφορά την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Και επισήμανε την ανάγκη στήριξης αυτής της προσπάθειας από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων.

Επίσης η υπουργός Τουρισμού  εξέφρασε την ικανοποίηση της για την πρόταση συνεργασίας της ΚΕΕ, με το υπουργείο Τουρισμού και ανέφερε  ότι το υπουργείο  θα είναι αρωγός σε κάθε εποικοδομητική πρωτοβουλία. 

Ο πρόεδρος της ΚΕΕ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος παρέδωσε υπόμνημα στην κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, με τις προτάσεις της ΚΕΕ., που –όπως αναφέρεται –«στόχο έχουν αφενός την καλύτερη απόδοση του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος και αφετέρου την κατά το δυνατόν μεγαλύτερη διασπορά των ωφελημάτων και των δυνατοτήτων του στην ελληνική κοινωνία και επιχειρηματικότητα». 

Παρόντες στη συνάντηση ήταν τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής κ.κ. Π. Αγνιάδη, Μ. Ζορπίδη, Γ. Χονδρογιάννη, Η. Χατζηχριστοδούλου και το μέλος της  Επιτροπής Τουρισμού της ΚΕΕ κ. Σ. Σκιαδαρέση.

Δείτε άλλα άρθρα του αποστολέα
Εκτύπωση σελίδας
Αποστολή σε φίλο

Σχολιάστε:Σχετικές Κατηγορίες

Δημοσκόπηση
Ο διαχωρισμός του νομού σύμφωνα με το "Σχέδιο Καποδίστρια" πιστεύετε λειτουργεί θετικά ή αρνητικά στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Θετικά
Αρνητικά
Δεν έπαιξε κανένα ρόλο
Δε γνωρίζω

Δείτε αποτελέσματα
Δημοτικές Εκλογές 2010 & Περιφερειακές εκλογές 2010 Χρήσιμα & Καθημερινά

Κατασκευή Rethimno.gr

κατασκευή ιστοσελίδων
Επικοινωνία με EnterTheWeb
Λεωφ. Κουντουριώτη 77
Ρέθυμνο-Κρήτη
Τ.Κ. 74100
τηλ: 28310-28608
φαξ: 28310-28609
κιν: 693 44 318 28
e-mail: